2777
2789

احساس میکنم اگه بیشتر از این شه دیگه موقعیت واسه ازدواج پیش نمیاد💔

برا همون عجله هم دارم واسه ازدواج اما جور نمیشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ان شاالله ک ی بخت خیلی خوب گیرت بیاد ولی الکی ب خودت استرس نده سنی نداری سنت کمه 🤣من خودم تا ۲۴سالگ ...

الان چند سالتونه؟

من دوس دارم خانواده ی خودم و داشته باشم 

از خانواده ی خودمم زده شدم

الان ۲۹سالمه و آخر پاییز میشم ۳۰

ببین منم دوست دارم اگ واقعا آدمی باشه ک بهم بخوریم و آدم خوبی باشه و هدف های من درک کنه ازدواج کنم ولی هر ازدواجی نه حتی اگ ادم خوبی باشه ولی متفاوت باشیم تفاوت ها زیاد باشه نمیخام و مجردی ترجیح میدم گرچه مجردی هم از ی سنی ب بعد سخت و پر مسولیت و پر حرف شنیدن از بقیه 

اگ ن تو خاستگارام واقعا بعضی هاشون هم آدم خوبی بودن هم شرایط بدی نداشتن منتها چالش هایی بود ک واقعا کوچیک نبود و وقتی فکر کردم دیدم ک نمتونم

ازدواج میخواد چه گلی به سرت بزنه آخه من ۲۷ ام اصلا تو فازش نیستم همش بدبختی و مسئولیت و خیانته

کلا زندگی از ی سنی ب بعد همش مسولیت چ مجرد چ متاهل آدم مجرد ۳۰ساله با آدم مجرد ۲۰ساله خیلی فرق داره شرایطش

آدم مجرد هم باشه خونه باباش هم باشه و اصلا بش حق انتخاب بدن ک میخای مجرد بمون تا آخر عمر میخای ازدواج کن نمتونه تا آخر عمرش نگاهش ب دست وجیب پدر ومادرش باشه اونا پیر میشن همیشه سرحال و جوون نیستن 

البته اگر ی زن وقتی متاهل میشه هم بتونه اگر دوست داره کارکنه و استقلال مالی داشته باشه عالیه منتها وقتی بخای مجردی رو انتخاب کنی حتما باید ب استقلال مالی و ...موارد دیک فکر کنی دیگ آدم طبق افکار سلایق و شرایطش و علایقش تصمیم میگیره 

کلا زندگی از ی سنی ب بعد همش مسولیت چ مجرد چ متاهل آدم مجرد ۳۰ساله با آدم مجرد ۲۰ساله خیلی فرق داره ...

من مستقل شدم یه شهر دیگه زندگی میکنم جدا از پدر و مادرم 

تنها زندگی میکنم 

درسته حرفتون موافقم 

آدم بخوادم مجرد بمونه باید مستقل بشه 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛