2777
2789
عنوان

زنای با سیاست بیان ببینم چه گلی ب سرم بگیرم مناسبه🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 36 پست
عزیزم چرا انقد تند میری خب؟! شاید شوهرت درون‌گرا و بلغمیه براهمین اینجوریه سعی کن با شوهرت همراه باش ...

درون گرا نیست اصلا 

فقط خیلی فکر می‌کنه روی همچی

رفته بودیم مشاوره قبل ازدواج میگف همسرت ازوناییه که خط کش برمی‌داره همچی رو با اصول جلو می‌بره 

ترافیک ذهنیش هم زیاده 

ولی من الان تازه دارم میفهمم مشاور چی گفته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درون گرا نیست اصلا فقط خیلی فکر می‌کنه روی همچیرفته بودیم مشاوره قبل ازدواج میگف همسرت ازوناییه که خ ...

خب سودای بدنش خیلی زیاده 

هم میتونی برین اصلاح مزاج 

هم مشاوره 

مشاوره هم بهتره برین سراغ روانکاو کاربلد 

احتمالا اضطراب زیاد داره 

ولی اول و مهمترین قدم اینکه اونو همینجوری که هست 

بپذیریش و اصلا تو ذهنت برنامه نچینی عوضش میکنی 

بعد میتونی این راه ها رو بری ان شاء الله بعده چندسال نتیجه بهتری میگیری هم خودت هم اون 

دوتاتون بهتره برین پیش روانکاو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
خب سودای بدنش خیلی زیاده هم میتونی برین اصلاح مزاج هم مشاوره مشاوره هم بهتره برین سراغ روانکاو کاربل ...

اصلاح مزاج بشه چی میشه ؟ اصلا سودا چی هست 

میشه توضیح بدین 

عزیزم شما اول بپرس بعد قضاوت کن همسرم قبلا وزنش اوکی بود بعد عمل لوزه کاهش وزن شدید داشت!من بخاطر هم ...

عجب آدمی هستی.. خلایق هر چه لایق.. 

اون قضیه ی طالع فقط یه اصطلاح بود. منظورم این بود که پیش بینی نمی کنم. 

اصلاح مزاج بشه چی میشه ؟ اصلا سودا چی هست میشه توضیح بدین

ببین اول مزاجت رو تشخیص میدن بعد اگه غلبه چیزی داشته باشی با دارو اصلاح میشه خیلی رو خلق و خو تاثیر داره مثلا یکی از همین علائم غلبه سودا وسواسه جزئی نگر شدن بیش از حده فکر زیاده...... 

اینا رو تاحد زیادی میشه با ازبین بردن این غلبه کنترل کرد بخشی هم برمیگرده به شخصیت طرف حالا بخاطر مشکلاتی که در گذشته داشته شخصیتش اینجوری شده که با روانکاوی کسیکه کاربلد واقعا بعده یه مدت درست میشه شما هم خودتون بنظرم صفرا و سودای بالایی داری 

هردوتون برین خیلی بهتره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید