2777
2789
عنوان

خانوم های شاغل و خونه دار بیاید نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 56 پست
من شاغلم..کار میکنم بخاطر خودم .هم مستقلم هم اعتماد بنفس دارم و روحیه ام شاغل بودنو میپسنده‌‌...ولی ...

همسرتون مشکلی نداره؟

من هنوز مجردم ولی یکی از چالشام اینه که تو رندگیه مشترک چطور با این مسعله کنار بیام که همسرم مسعولیت خودش رو فراموش نکنه؟

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا بستگی به روحیات طرف داره ولی به شخصه دوست دارم در حدی کار کنم که حس خوب داشته باشم باعث فرسودگ ...

منم با شما هم نظرم اما. بعضی از اطرافیانم بیشتر از حقوققشون وام میگیرن و خودشونو ب سختی میندازن و خب خونه و ماشین هم گرفتن میخام بدونم بنظرتون درسته یا ...

نسل جدید بیشتر تو مسائل مالی شراکت میکنن. اما آیا شوهر گرامی هم تو خانه داری میاد شراکت کنه؟

اینکه همه چی رو دوش زن باشه که نمیشه

بچه بیاری ؛بزرک کنی ؛ درسش هست. کار خونه ؛ آشپزی ؛ مهمونی دادن به خانواده شوهر؛؛ بعد پول هم در بیارم دیگه هیچی بگو خودتو ... البته من نزدیک ۲۰ ساله متاهلم نظرم اینه؛ گفتم نسل جدید دیدشون متفاوته

همسرتون مشکلی نداره؟من هنوز مجردم ولی یکی از چالشام اینه که تو رندگیه مشترک چطور با این مسعله کنار ب ...

نه از اول گفت پول تو برا خودته من وظیفمه خرجتو بدم.گاهی که نیاز داشته باشه کمکش میکنم ولی بعنوان قرض و بعدا بهم برمیگردونه

23 سالمه اره معلمم 20 میلیون ماهی قسط داره تقریبا نصفش

ببیخشید میپرسم ولی مگه معلما چقد حقوق میگیرن که نصفش بیست تومنه من دوستم معلمه خیلی ناله می‌کنه ک درامدشون کمه و... یعنی الکی میگه

من از نوع اولیش بودم دائم فکر کرایه خونه قسط خرید خونه و بچه داری و کارای خونه کارای بیرون یه شوهر بی مسئولیت و تن پرور عمل آوردم آخرشم خودمو مریض کردم هر کس مثل منه از الان دست از این کارش برداره که تهش روزی هزار بار خودتون لعنت میکنید 

ببیخشید میپرسم ولی مگه معلما چقد حقوق میگیرن که نصفش بیست تومنه من دوستم معلمه خیلی ناله می‌کنه ک در ...

اره حقوق معلم ها خیلی کمه راست میگه من توی اموزشگاه خصوصی برای کنکوری ها تجربی کار میکنم تدریس میکنم  اونجا درامدم زیادم وگرنه با حقوق اموزش و پرورش نمیشه کاری کرد💔🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

منم با شما هم نظرم اما. بعضی از اطرافیانم بیشتر از حقوققشون وام میگیرن و خودشونو ب سختی میندازن و خب ...

میدونید الان ماشین لازمه ی هر خانم شاغلیه 

بنظرم اگه مجردیم می ارزه بخوایم اینجوری ماشین هم بخریم در نهایت باعث آسایش و رفاهه خودمون میشه 

و اگر متاهلیم و طرفمون هم وضعیت مالی خوبی داره بهتره که آقاهم کمک کنه 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
نه از اول گفت پول تو برا خودته من وظیفمه خرجتو بدم.گاهی که نیاز داشته باشه کمکش میکنم ولی بعنوان قرض ...

بسیار هم عالیه 

همسرتون خداروشکر باشعور هستن

بیشتر ببینید