2777
2789
عنوان

خانوم های شاغل و خونه دار بیاید نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 56 پست

اعتقادم اینه انسان باید برای هدفها وارزوهاش تلاش کنه

وبخاطر همین هم میرم سرکار 

تلاش میکنم پس انداز میکنم تا ارزو به دل نمیرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره حقوق معلم ها خیلی کمه راست میگه من توی اموزشگاه خصوصی برای کنکوری ها تجربی کار میکنم تدریس میکنم ...

عزیزم شما چطور وارد آموزشگاه شدید؟

بنده هم تجربی بودم و الان معلمم ولی خب درس زیست رو خیلی دوست دارم و کلی نکته ی کنکوری از موقع کنکورم دارم که واقعا عالین 

چطور میتونم برم آموزشگاه برای تدریس خصوصی؟

اینم بگم که دختر خالم قبلا تو آموزشگاه کار میکرد ولی از طرف آموزشگاه مبلغ ناچیزی میدادن بهش

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
عزیزم شما چطور وارد آموزشگاه شدید؟بنده هم تجربی بودم و الان معلمم ولی خب درس زیست رو خیلی دوست دارم ...

من توی اموزشگاه نسبتا معروف شهرمون هستم چه جالب منم دبیر زیستم دبیر زیست بودن کلی دردسر داره به خدا توی ایام عید هم دارم جزوه تست براشون اماده میکنم باید تا 2 روز دیگه برسونم دست اموزشگاه اموزشگاه کار کردن خیلی مشکله واقعا🥲اگه دوست نداشته باشی زده میشی :)

من توی مدرسه که تدریس میکنم مدیر مدرسه مون مدیر همون اموزشگاه هست که من الان اونجا کار میکنم دیگه دید نمرات بچه های مدرسه خیلی بالاتر رفت بچه ها ازم تعریف میکنن پیشش خودش نحوه تدریس مو دید بچه ها کلاسم همش میگفتن برامون کلاس خصوصی بزار اینا ایشون منو دیگه توی اموزشگاه خودشون استخدام کرد 

چطور مبلغ ناچیزی میگرفت تدریس توی اموزشگاه اونم برای کنکوری ها درامدش خیلی بالا هست !!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

من توی اموزشگاه نسبتا معروف شهرمون هستم چه جالب منم دبیر زیستم دبیر زیست بودن کلی دردسر داره به خدا ...

خب خداروشکر ❤️

عزیزم تابستوناهم هستید؟

البته دخترخالم برای بچه های هفتم هشتم کلاس میذاشت ولی واقعا کم بود مثلا هفته ای سه روز میرفت و ماهیانه ۳تومن میدادن بهش پارسال 

برای همین دیگه نرفت و داره برا آزمون میخونه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
خب خداروشکر ❤️عزیزم تابستوناهم هستید؟البته دخترخالم برای بچه های هفتم هشتم کلاس میذاشت ولی واقعا کم ...

اره عزیزم تابستون ها هم هستیم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

اره عزیزم تابستون ها هم هستیم

ان شالله موفقیتت روزافزون همکار عزیزم❤️

بیشتر ببینید

من از مجردی کار میکردم درامدم خوب بود حسابی پس انداز کردم البته به شکل طلا و سکه

البته در کنارش باشگاه میرفتم رستوران کوه لباس یعتی خرج خودمم میکردم و حتی ب خانوادمم کمک میکردم

موقع ازدواجم کل جهازمو خودم خریدم و شراکتی با همسرم خونه خریدیم خونه ب نامم شد

بعد اونم خرج خونه با همسرم بود درامد منم خرج خودم میشد و پس انداز

پس اندازم میشد خرج عوض کردن خونه ماشین رفاهیات خونه مثل گردش تفریح مسافرت

تو خونه هم چند سالیه کار نمیکنم زیاد چون کمکی دارم

همسرمم کار خونه هم میکنه ولی درس و رسیدگی بچه ها با خودمه چون همسرم تا ۸ سر کار من زودتر میام خونه

در کل راضیم از روال زتدگیم