2777
2789

جاری لطف و خوبی میکردین؟؟؟

برادر شوهرم معتاده و جاریم با یارانه و کمکی پدر شوهرم لباس و...میخوره برای خودش و بچه هاش (البته شوهرشم میخوره ولی کم)

منم دلم سوخت یکی دو بار براشون لباس بردم و یک بارم خودشو بچه هاشو بردم بازار و براشون خرید کردم

حالا به چند دلیل از چشم افتاده جاریم و احساس میکنم لیاقت خوبی ندارن

تو بازار ک برده بودمشون برای هر چهارتاشون لباس خریدم بعد باز بچه هاشم میگفتن اینو می‌خوایم اونو می‌خوایم و جاریم ب جای اینکه محکم بگه بسته دیگه خرید براتون می‌گفت اینو می‌خواین چکار فلان چیز و بردارین (می‌گفت بسته دیگه کلی خرج کرد و ...ولی محکم نه)

خودشم هی می‌گفت براتون فالوده میخرم (منظور ش این بود من بخرم)در حالی که برده بودمشون کافی شاپ چند ساعت قبل

تشکرم خیلی کرد اونموقع الآنم گاهی میگه یادم نرفته بمون لطف کردی و ...

یک سال بعد جلو منو شوهرم گفت با بچم رفتیم بازار بچم گفته عمو دانیال (شوهرم)برام پیرهن نمیخره تو بخر برام مامان

و این آخری از همه بدتر رو عصابه ک جلو منو شوهرم و بقیه خانواده شوهرم دو بار گفت پگاه(دختر پنج ساله ش)گفته ب عمو دانیال میگم ک چرا ماهان(پسر شوهرم نوزده سالشه با مازندگی می‌کنه چند ماه رفته ی شهر دیگه کار کنه)و بیرون کردن بار اول سکوت کردم ولی بار دوم ریدم بش

بنظرتون حق دارم ازش بدم بیاد و دیگه هیچ لطفی بش نکنم یا من حساسم؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .