2777
2789
عنوان

خانوم های شاغل و خونه دار بیاید نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من برای خودم کار میکنم برای خودم کلی وام میگیرم اصلا خرج و مخارج خونه اینا صدرصد با نامزدمه

چند سالته ؟ شاغلی ؟ اگر اره چقدر از حقوقت برا وام میره؟ کلش ؟ نصفش یا...

من نظرم اینه * برای خودم*

طولانی مدت نمیتونم وایسم  پاهام کمرم درد میگیره

اعصاب ارباب رجوعم ندارم  ارومم  اهل دعوا نیستم 

کلا کار کردن در ایران خیلی پرتنشه  در ارامش و احترام نیست . مثل اروپا نیست  عزیزم

میامدم خونه  کتف درد سردرد  قرص میخوردم  

دوست ندارم کار کنم  . خانه دارا  میپسندم   (قبلا تجربه کاری داشتم)

♡ سلامتی ♡ فراوانی پول ♡

به نظرم نمیشه قانون کلی داد، هر کسی همونجوری که خوشه زندگی کنن

من کار بیرون انجام میدم و کاملا باهاش اوکی هستم چون به خاطر خودم انجام میدم، برام مهمه که برای خودم کار داشته باشم، اهدافم دنبال کنم 

و به تناسب همون خستگی که تو بیرون خونه برام ایجاد میشه داخل خونه به خودم فشار نمیارم 

البته من بچه ندارم 

خب حد و حدود کار کردن برای شما چیه الان با وجود این همه گرونی چطور میشه حدوسط بود

کار پاره وقت.  حقوق هر چند کم  خرج بشه برای طلا و پسنداز.

اگ خواستیم خونه یا ماشین بگیریم من طلاهامو میدم  و  دنگ بایستی قرار داده بشه برام.

خدایا شکرت

واقعا بستگی به روحیات طرف داره 

ولی به شخصه دوست دارم در حدی کار کنم که حس خوب داشته باشم باعث فرسودگیم نشه 

درمورد خرج کردن و سرمایه گذاریم در حد تعادل 

اول خرجایی که دوست دارم رو میکنم و درنهایت اگر چیزی موند سرمایه گذاری

و درنهایت اگه برم تو زندگیه مشترک دوست دارم از نظر مالی شوهرم وظیفه ی خودش رو بدونه و کار کردن من باعث عدم مسعولیتش نشه 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
چند سالته ؟ شاغلی ؟ اگر اره چقدر از حقوقت برا وام میره؟ کلش ؟ نصفش یا...

23  سالمه اره معلمم 20 میلیون ماهی قسط داره تقریبا نصفش 

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

ن عزیزم

اوک

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌https://abzarek.ir/service-p/msg/2139711

بیشتر ببینید

من نظرم اینه که یه نسخه رو نمیشه برای همه پیچید و باید هر کس با توجه به روحیش تصمیم بگیره و بقیه هم باید بهش احترام بزارن

مثلا تو این سایت مدام زنهایی که مستقل نیستن رو مسخره میکنند و به همه میگن باید دستتون تو جیب خودتون باشه

این عقیده اشتباهه که همه ی زنها باید شاغل باشند...ولی همه ی زنها باید مهارتهاشونو بالا ببرن تا اگه روزی نیاز بود کار کنند و تنها شدند نترسند و فکر نکنند از گشنگی می میرند

و به نظرم یک زن باید به دو دلیل کار کنه ...یا اینکه واقعا فکر کنه با کارش به آدمها و جامعش خدمتی می کنه یا اینکه نیاز به پول داره...

من شاغلم..کار میکنم بخاطر خودم .هم مستقلم هم اعتماد بنفس دارم و روحیه ام شاغل بودنو میپسنده‌‌...ولی ...

حقوقتو چیکار می‌کنی وام میگیری یا.....اگر وام میگیری کلشو وام میگیری؟