2777
2789
عنوان

خواهرم روزه است و کلی از شوهرش کتک خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 3255 بازدید | 91 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم شما اینو میدونید چرا کاری نمیکنید واستادید جگر گوشه تون کتک بخوره😐😐😐😐😐😐😐

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بیشتر ببینید
یعنی میگی با شوهری که توقع بیجا داره ، دست بزن داره ، فوش میده باید تو زندگی باهاش سوخت و ساخت ؟ و ...

حتما خواهره هم تند رفتار کرده بالاخره یه کاری کرده ک شوهره کتکش زده وگرنه مریض نیست ک الکی بزنتش 

کی این حرفو زده؟دم خونه ما دوتا نونواییه جفتشم هم صبح تا ظهر پخت میکنه همه ۴ به بعد برای افطار،۳۵ سا ...

دروغم چیه 

لواشی نزدیک ما پخت نمی کنه

تنها چیز که غیر ممکنه، فقط خودِ غیرِ ممکنه💪 من با قوانین طبیعت🌎 زندگی می کنم نه با قوانین ساختگی✒️

میگم شما اینو میدونید چرا کاری نمیکنید واستادید جگر گوشه تون کتک بخوره😐😐😐😐😐😐😐

اگه یه روز بفهمم شوهر خواهرم خواهرمو زده به بیست روش سامورایی خودش و خاندانش رو باهم پاره میکنم بعدم آتیششون میزنم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بیشتر ببینید

تقصیر خواهرته پرروش کرده و وظیفه مردا رو هم انجام میده

باید مستقیم میرفت پزشک قانونی

هرچند همچین زنای ساده ای این چیزارو نمیدونن کنارمیان خیلی راحت

دیگ دوره ساده بودن وابنا گذشته باید گرگ بود حتی ذاتا نمیتونی باید باشی

مگرنه بهت رحم نمیکنن چ از شوهر گرفته چ از غریبه

حتما خواهره هم تند رفتار کرده بالاخره یه کاری کرده ک شوهره کتکش زده وگرنه مریض نیست ک الکی بزنتش

به نظرم یه مرد حق نداره هیچوقت دست رو زنش بلند کنه 

حتی اگه حق باهاش باشه 😔 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
زنای خوب حقشونه این بلا سرشون بیاد چون عبرت نمیشه براشون تا کی میخوان تو سری بخورن تا کی قراره دهن ب ...

عزیزم الان من باسه تا بچه کجا برم خونه پدرم دو خونه اون ورتره ولی برا عید نرفتم چون وقتی برم مادرم اخم تخم میکنه دوست نداره برم خونش دوتا برادر دارم از مادرم بدتر باورت میشه ختی یه بار تو پانزده سال خونشون نرفتم