2777
2789

ما 1ساله تو عقدیم ولی راهمون از هم دوره هرچی میگه بهش میگم چشم هیچ وقت رو حرفاش نه نیاوردم ولی خیلی آدم بدی مغروری شکاکی هست خیلی حساسه واقعا دیگه خستم از این هم دعوا از این هم ناراحتی دلخوری آخه خیلی دوستش دارم چیکا کنم تازه دیشب بهش زنگ زدم بهم گفت تو بهم خیانت میکنی چرا دیر زنگ زدی چرا فلانی و هزار یک چیز دیگه و گوشی رو روم غط کرد خسته شدم بهم تهمت میزنه دوستان چیکا کنم راحل بدین 🥺😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم همه چیز روشنه...زیادی بد دله...

تو یه رابطه عاشقانه باید احترام و اعتماد باشه...

نه احترام شما رو داره نه اعتماد داره...

چرا همیشه چشم میگی؟؟؟پای مسائلی که نیازمند چشم گفتن نداره چشم نگو مخالفت بکن.

خواهر تو مثل موم تو دستاشی...تو زندگی بری اذیت میشی چون کاری خلاف میلش بکنی میگه نافرمانی...

راه حلی وجود نداره عوض نمیشه ذهنش مریضه تو هم یا جدا میشی یا میسازی و میسوزی دنبال راه حل سو ...

دیگه واقعا موندم چیکا کنم الان اگه پیگیرش نباشم با اینکه جوابمو نمیده باز با خودش هزار فکر غلط می‌کنه 🥺

اینایی که تو چت میگن چرا دیر جواب میدی داری چت میکنی؟ هم شکاکن ؟ میگم نه میگه اخه تاخیر داری

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

[QUOTE=376867549]دیگه واقعا موندم چیکا کنم الان اگه پیگیرش نباشم با اینکه جوابمو نمیده باز با خودش هزار فکر غلط می‌کن 

حتما ی مشاوره برو ،با پدر و مادرت مطرح کن و درست تصمیم بگیر.تا مشکلت حل نشده نرو سرزندگی

محتاج نگاه خداوند