2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی بد دل هست چیکا کنم خسته شدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 43 پست
سخت نگرفتی؟ خیلیا تو یه ساختمونن یکیش خودم

دیگه چیزیه که تموم شد بعد اینکه اون چیزی نبود فقط در حد نشون بودم دوستش نداشتم و نخواستم برا همین اونا راه خودشون رو رفتن منم راه خودمو اصلا چیزی مهمی نبود یا رسمی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه چیزیه که تموم شد بعد اینکه اون چیزی نبود فقط در حد نشون بودم دوستش نداشتم و نخواستم برا همین او ...

خب خوبه محضری نبود؟

انشالله خوشبخت شی غصه نخور اره ادم باید ته دلش کشش داشته باشه به طرف مقابل 

من داییم شکاکه من که خواهرزادشم نمیتونم تحملش کنم

فرض کن تو با یه شکاک ازدواج کنی..پیر میشی

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

خانما مهمترین دوران شناخت هست  نامزدی و عقد قبل مراسم جشن عروسی  که اگ یک خانمی توجه نکنه آسیب هاش میبینه دوران عقد دوران شناخت ها هست با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

همچین رو اعصاب و دندون لقب رو باید کند .با ازدواج و بچه دار شدن هم درست بشو نیست که بدتر هم میشه ..چند روز پیش یکی تاپیک زده بود شوهرم بد دل و شکاکع .بچه دارم شیر خوره میگه بچه از من نیست .معلوم نیست با کی خوابیدی .تو نشانه هارو داری میبینی و میگی دوستش دارم .این دوست داشتن نیست وابستگیه ..پدر و مادرت تو ناز و نعمت و احترام بزرگت نکردن که یکی نره خر هزار جور تهمت ناموسی به دخترشون بزنه و اشک دخترشون در بیاره 

زندگی با این ویژگیها، سخت خواهد بود

خودت رو گلم آماده کن برای اینکه آستانه تحمل و صبرت رو ببری بالا. 

اگر خودش به عیبی که داره آگاه باشه، پیش مشاور برید حتما

امـــا اگر خودش نمیدونه یا نمیخواد بپذیره، خودتون برید که راهنماییتون کنن در باره اینکه:

چطور باید با چنین مردی زندگی کنید؟ واکنش شما چی باشه؟  شرایط رو چطور کنترل کنید؟ 

شما تمام احساس های عمیق تون نزارین یک جوری احساس هاتون داره ضعف میخوره شما دیگه به تجربه های سخت رسیدین یکهویی اسیر احساس وهیجانات تون نشین که جای عقل تون تصمیم بگیره 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید