2777
2789
عنوان

مهمون های ادایی بیشعور

1942 بازدید | 96 پست

دوتا خواهر شوهر دارم هرسال عید که میخوان بیان من دیونه میشم یاد رفتارشون میفتم هر چیزی براشون درست میکنم یا خودشون یا بچه هاشون یا شوهراشون میگن ما فلان چیز رو نمیخوریم جدا بریز

مثلا زرشک تزیین رو برنج‌ رو یکیشون میگه من میخورم یکی دیگه میگه من نمیخورم میدونم الان میگین خب جدا بریز! منظورم چیز دیگس.یا یکیشون تو قرمه سبزی گوشت چرخ کرده میپسنده یکی میگه من نمیخورم گوشت گوساله باشه.مرغ رو یکیشون آب مرغ میخوره یکی باید مرغ خشک سرخ کرده بخوره.نمیگن هرچی گذاشت تشکر کنیم زحمت کشیده

جلو روی خودم یا شرو میکنه یکیشون ماست خوردن یا از سر سفره پا میشه میره.یا میگن ما سوپ نمیخوریم.یکیشون تو سالادش نباید گوجه باشه.یکی نباید ابلیمو باشه

اعصابم خورد میشه هر سال

خونه خودشونم چند ساله نرفتم چون جلو ما با هم دعوا میکردن خصوصا سر سفره برای همین رفت و امد یک‌طرفس فقط اونا عید میان.امسال هنوز نیومدن ولی میان چند روز دیگه. لطفا بگین چجوری رفتار کنم شوهرمم هرچقد میگم ی چیزی بگو هیچی نمیگه منم بگم اشوب ب پا میکنه خیلی ب حرف خواهراشه انگار جونشو براشون میده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت نمیتونه چیزی بگه چون اونا دوتا آدمن با نظرات متفاوت تنها کار اشتباهشون اینه که نباید به صاحبخونه بگن که میگن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
یه دعایی چیزی بخون کلا نیان

تو رو خدابگو چی بخونم. من اصلا خونشون چند ساله نرفتم که نیان بازم میان.

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بگو مهمان سگ صابخونه هس

مهمان یه شب نه دوشب

همش که نمیشه جدا جدا براشون چیز بپزی 

مگه بر شکمتون میاین ؟ادم به پررویی بزنه 

یا بگو خودت بیا درست کن سخته خدایی 

💞منیمالیست 💞

برا غذا دعوت نکن..

اصلا به من زنگ نمیزنن خوب که راه میفتن زنگ میزنن شوهرم

اگ قله قاف هم باشیم شوهر رو مخ بدبختم خودشو میرسونه

جالب هم هست اصلا شوهراشون احترام شوهرمو نگه نمیدارن 

خدای من😯 چقد رو مخن 

اهمیت نده بگو همینی که هست لطفاً اگه بدغذا هستین نیایید

هر روز، آغازی دوباره است:) 🌱💝💖                                  حول حالنا به سوی بهار .... 🌸✨