2777
2789
عنوان

مهمون های ادایی بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 96 پست
بگو شوهرت براشون سفارش بده از بیرون هر چی خاستن خودتم یه نوع درست کن بزار کوفت کنن

اینطوری بیشتر حرص میخورم که از حقوق و خرجمون بزنیم بره واسه شکم اینا.بخدا یبار نشد ی چیزی درست کنم یک نفرشون ادا نیاد

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرص چی رو میخوری ؟؟؟هرچی دوست داری درست کن بزار تو سفره می‌خوان بخورند میخوان نخورند...تو مسول نیستی که دوست دارند یا ندارند 

خدا یعنی به خود آ......👌🏼♥️با خدا بودن این شکلیه 👈🏼چه بخوانی چه برانی ....چه به اوجم برسانی چه به خاکم بنشانی ....من نه آنم که برنجم نه تو آنی که برانی .....در اگر بازنگردد. نروم باز به جایی پشت دیوار نشستم چو گدایی بر سر راهی .... کس به غیر تو نخواهم  چه بخواهی چه نخواهی ....باز کن در   که جز این خانه مرانیست پناهی .............................خدایا شکرت بخاطر همه نعمت های فراوان که درزندگی ام دارم شکر گذارم 🙏🏼✨امروز به دنبال خوبی ها میگردم و از آنها قدردان هستم 🙏🏼✨من شادی و نشاط را به زندگی خود دعوت میکنم و با طبیعت جهان هستی در ارتباط هستم 🙏🏼✨پول به روش های پیش بینی نشده و غیر منتظره به من می‌رسد 🙏🏼✨بدن من بهترین چیزها را برای سلامتی برای رفاه من میداند 🙏🏼✨من افراد خوب را در زمان خوب جذب میکنم 🙏🏼✨اتفاق های خوب حالا برای من رخ میدهد 🙏🏼✨من ارزشمند هستم و به تنهایی کافی هستم 🙏🏼✨خدایا سپاس ♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼

بیشتر ببینید
حالا ما سنگم بذارن جلومون میخوریم ظرفارو هم میشوریم🫥🫥🫥🫥

بخدا منم همینطور

چند سال پیش رفتم خونه یکیشون بعد از ی مدت طولانی اون هم چون مجبور بودم برام باقالی پلو  خالی درست کرد.اونم باقالی که شاید هر کسی نخوره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

هر چی عرف هست درست کن و سلیقه عموم در در نظر بگیر نخوردن هم نخوردن 

وقتی طبق سلیقه اونا درست میکنی منم باشمخ میام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

فرهنگشون پایینه 

همین

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.همیشه هم عفونت دنبالمه و تنبلی که سالهاست منو اذیت کرده.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.همه اونایی هم که بهم تیکه میندازن و سوال جواب میکنن رو به خودت واگذار کردم اخه هر بار دلم میشکنه. من دیگه از دست مردم فرار میکنم که حرفای تلخشون رو نشنوم .

بیشتر ببینید
بخدا منم همینطورچند سال پیش رفتم خونه یکیشون بعد از ی مدت طولانی اون هم چون مجبور بودم برام باقالی پ ...

ببخشید ها بلانسبت میگن هر چی ادایه مال ادم گدایه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️