2777
2789
عنوان

مهمون های ادایی بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 96 پست
شوهرت نمیتونه چیزی بگه چون اونا دوتا آدمن با نظرات متفاوت تنها کار اشتباهشون اینه که نباید به صاحبخو ...

شوهرم حداقل بگه خانومم زحمت کشیده شماها زائقه غذاییتون عجیب غریبه.شوهرم بارها گفته خونه خودشون همه چی میخورن گفتم پس اداهاشون برای منه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینطوری بیشتر حرص میخورم که از حقوق و خرجمون بزنیم بره واسه شکم اینا.بخدا یبار نشد ی چیزی درست کنم ی ...

بگو نیستیم نیان

اونا ک بالاخره میخوان ناراحت شن بذار بشن

یا اینکع اومدن اصلا توجه نکن غذای خودتو بذار و توجه نکن بروی خودتم نیار بذار اصلا از سر سفره پاشن تهش اینه ک دفعه بعدی نمیان خونت

بنظرم مورد دوم بهتره

وای چقدررررررررر سخته اینجوری

حالا اگر یه مدل غذا بود خب اونو درست نمیکردی اما اینجوری که میگی کلا از همه چیز ایراد میگیرن

به گوشت خورشت چکار دارید اصلا!!! منم خورشت با گوشت قرمز دوست ندارم برم مهمونی گوشت تو خورشت رو نمیریزم به کسی هم هیچ وقت نگفتم که نمیخورم و ..... 

یه بار تو مهمونی خورشت بدون گوشت خوردن که آدم رو نمی‌کشه 

بگو مهمان سگ صابخونه هسمهمان یه شب نه دوشبهمش که نمیشه جدا جدا براشون چیز بپزی مگه بر شکمتون میاین ؟ ...

پارسال ب بچه یکیشون گفتم عزیزم میری خونه کسی نگو من اینو نمیخورم اونو نمیخورم زشته.خواهر شوهرم بهش برخورد تا یک ساعت سر سنگین بود 

خدایا کاش نیان 😣😭😣

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

فقط،یک مدل درست کن

خوردن نوش جان

نخوردن به درررک 

آداب مهمونی بلد نیستن شمانباید حرصشو بخوری که

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

مدل خودت درست کن محل هم نزار یا داری سالاد درست میکنی یه کمش را ساده بزار و مرغات را همه رو سرخ کن اب مرغ هم بزار کنارش خواسته هاشون را راحت میشه انجام داد پرروییشون رو اعصابته 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

غذای خودت رو درست کن مهمون خرههههه صاحب خونست

مگه بهشون رو دادی که دستور غذا میدن؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ببین اونها مشکل درون خودشون هست و احتمال زیاد، تو زندگی هم دل زن و بچه شون رو خون کردند‌.

همونطور که بقیه هم گفتند توغذا عرف درست کن، نخوردند اصلا برات مهم نباشه و دیگه هم برای غذا دعوت نکن، بگو عیب و ایراد می گیرید. حرمت نگه نمی دارید. همین.

باشد که دیگه اصلا برای شام نیاند و راحت بشی‌ 🙂

بذار بگن تو چرا حرص میخوری؟ یه غذای ساده به سبکی که خودت میپسندی درست کن. نگاهم نکن کی ماست میخوره کی قهره. مستقیم گفتن یه بار بگو نیمرو درس کنم یا از ظهر فلان چیز مونده میخوری؟ گفتن نه پس بفرمایید. دینی که به گردنت ندارن حتما راضیشون کنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خدای من😯 چقد رو مخن اهمیت نده بگو همینی که هست لطفاً اگه بدغذا هستین نیایید

شوهر خاک تو سرم جلوشون به من میتوپه یا بعد رفتن دعوا راه میندازه.یادمه یسال سر اینا تا دوماه با من سرسنگین بود هیچ پولی هم خرج خونه نمیکرد

تو غذاتو همونجوری که روالشه درست کن بقیش مشکل خودشونه خودتو بزن به بیخیالی خیلی ادا درآوردن به مامانشون بگو براشون نیمرو درست کنه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40