2777
2789

شوهرم دست بزن داره . دلش نمیاد یه هزارتومن برا من خرج کنه . تو خونه تنبله باید با این شکمم همش دنبالش بدوم و دورشو جمع کنم . روزی هزار بار ایراد از غذاهام میگیره . رفبق بازه . همش ب جهنم این موقع ک من موقع زایمانمه و امکان داره هر لحظه دردم بگیره هر دیقه با رفیقاش میره این شهر و اون شهر تفریح با رفیقایی میگرده ک معتاد و زن بازن . حالا میدونه ک من ناراحتم و بدم میاد اصلااا به روی خودش نمیاره میره تفریح برمیگرده سرش تو گوشیه تا چهار صبح بعد میخوابه تا روز بعد ک دوباره پاشه بره گشت و گزار . الان وسیله هامو جمع کردم اومدم قهر یکی دوبارم دستمو گرفت گفت نرو بعدش خندید گفت خب برو ببینم چقد میخوای وایسی . الان کار درستی کردم؟؟ میخوام زنگ به پدرشم بزنم بگم بهش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ودف بگو تو دیگه داری پدر میشی این رفتارا چیه از خودت در میاری مثل پسرای ۱۳ ساله رفتار میکنی مثلا قراره الگو بچت باشیا😐ببین بهترین کار همینه که اصلاااااااا خونه نری یه مدت خودش باید به اشتباه خودش پی ببره شده نزار بچشو درست ببینه باید اینجور ادما تنبیه بشن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ودف بگو تو دیگه داری پدر میشی این رفتارا چیه از خودت در میاری مثل پسرای ۱۳ ساله رفتار میکنی مثلا قرا ...

تصمیمم همینه تو این روزا که به بودنش احتیاج دارم همش منو ول میکنه میره پی خودش و دوست و رفیقش . حتی الانم ک من قهرم خبرش رسید برنامه ریختن و رفتن با دوستاشون . دیگ نمیکشم از دستش خیلی خستم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

تصمیمم همینه تو این روزا که به بودنش احتیاج دارم همش منو ول میکنه میره پی خودش و دوست و رفیقش . حتی ...

به یکی از دوستاش که میشناسی و میدونی قابل اعتماد هست بسپر که بهش بگه دست از این کارات بکش

باهمدیگه برید پیش یه مشاور صحبت کنید 

ولی فعلا نزار خودت و بچشو ببینه

به یکی از دوستاش که میشناسی و میدونی قابل اعتماد هست بسپر که بهش بگه دست از این کارات بکشباهمدیگه بر ...

به پدرش گفتم که زنگ بزنه به دوست و رفیقاش بگ دیگ دست از سر این بردارن . مشاورم نمیاد اصلا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

به پدرش گفتم که زنگ بزنه به دوست و رفیقاش بگ دیگ دست از سر این بردارن . مشاورم نمیاد اصلا

خودتم بخوای باهاش صحبت کنی اصلا گوش نمیده به حرفات؟یعنی اعتقادی به صحبت و اینا نداره ن؟

حالا بزار نینیش که دنیا اومد هرادمی دلش غش میره بچشو ببینه ولی تو نزار تا تنبیه شه 

خودتم بخوای باهاش صحبت کنی اصلا گوش نمیده به حرفات؟یعنی اعتقادی به صحبت و اینا نداره ن؟حالا بزار نین ...

حرف میزنم مسخرم می‌کنه ادامو در میاره . فک میکنه فقط حرفا و فکر خودش درسته بهمم میگ غرغرو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

حرف میزنم مسخرم می‌کنه ادامو در میاره . فک میکنه فقط حرفا و فکر خودش درسته بهمم میگ غرغرو

چندسالشه این بشر نمیدونم احساس میکنم دوستت داره ها معلومه چون با رفیقایی که این داره تا الان هزار بار میتونست بهت خیانت کنه ول کنه بپره بره با هزار نفر دیگه، میدونی خوش گذرونیش داره جای تورو پر میکنه نباید اینطوری بشه اهل کا رو بار باید یاشع

چندسالشه این بشر نمیدونم احساس میکنم دوستت داره ها معلومه چون با رفیقایی که این داره تا الان هزار با ...

دیگ به دوس داشتنشم شک دارم به خیانت نکردنشم شک دارم . چون یبار به یکی از دوستاش زنگ زد اون داد دست دوس دخترش این جلو من خیلی عادی با اون دختره خوش و بش میکرد انگار اولین بارشون نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

دیگ به دوس داشتنشم شک دارم به خیانت نکردنشم شک دارم . چون یبار به یکی از دوستاش زنگ زد اون داد دست د ...

عه عجب من نمیدونم اینجور ادما چرا میان ازدواج میکنن و الکی اولش اَدای عاشقارو دار میارن خب برو به عشق و حالت برس دیگه💔تهدیدش کن به طلاق ببین چی میگه نه اینکه زود جوش بیاری طلاق بگیریا تو الان تنها نیستی سه نفرین،فکر آینده اونم بایددباشین 

عه عجب من نمیدونم اینجور ادما چرا میان ازدواج میکنن و الکی اولش اَدای عاشقارو دار میارن خب برو به عش ...

نمیدونم دیگ مغزم هیچی نمیکشه بخدا هیچی از هیچ تهدیدی هم نمیترسه اصلا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

خوب شد رفتی خونه رو خالی کردی براش با این رزومه شوهرت خوشحال هم شد

همسایه س با خونه مامانم اینا دوستاشو دوباره جمع کردن و رفتن گردش انگار ن انگار ک من سر این موضوع قهر کردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....