2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

374 بازدید | 39 پست

اومدیم اینجا امروز ناهار مهمون داشتن مادر شوهرم اینا

مهموناشون رقتن ناهار خوردیم جمع کردیم 

یهو گفت شام اگر میمونید خالمو دعوت کنم شام شمام بمونید همسرم گفت نه ما عصر میریم خلاصه گیر داد ک بمونید بزارید بزنگم به خالم بیینم شام میاد

زنگ زد به خالش خالش گفت دخترم مریضه داره میره سرم بزنه میایم شب ماسک میزنیم 

من برداشتم بع مادر شوهرم گفتم این دختره مریضه ما دگ میریم من میترسم مرسض شم 

هم شوهرم ناراحت شده ک جرا اینطوری گفتی به مادرم

هم مادرشوهرم یه مدلی شد 

خب ینیچی  عیده یارو مریضه امروز داره میره سرم بزنه بیاد مارم مریض کنه برای جی عیدمو خراب کنم مگ چی کفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر رک نباید میگفتی ، باید یه بهانه میاوردی و میرفتی .‌‌..

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

حرفت بد نیست ولی اگه من بودم خودمو میزدم‌به درد پریودی میرفتم خونه

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
اینجور وقتا اول با شوهرت هماهنگ کن تا خودش بگه پاشو بریم

عزیزم عصر ک میخاستیم بریم کلا شوهرم گفت نمیمونیم اما مادرشوهرم داشت یکاری میکرد رسما بمونیم 

خب یارو مریضه من میترسم بمونم مریض شم کل عیدو

به نظرم خوب کردی چون مادرشوهرا خودشون رُکن ولی عروس رک باشه ناراحت میشن .ناراحتی نداره الکی بنداز به شوخی بپیچونشون .همچی بستگی به همراهی شوهر با زن داره .من اینجور مواقع قایمکی اسمس میدم نه نمونیم بریم

عشق زبان و ورزش و خانواده  
حالا مگه مجبور از زیر سرم پاشه بیاد مهمونی

همون بگو عقلشون کمه شعور ندارن اصلا مادر شوهرم پشت تلفن میبینیه یارو مریضه نباید اصرار کنه ک بیا بیا 

بپیجونه خب