2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 39 پست

درین مواقع باید سیاست به خرج داد وبا شوهرجان هماهنگ کرد والسلام....چون مادرشوهرای عزیز هر چی بچه شون بگن قبول میکنن....امان از حرفی که عروس بزنه دنیا رو منفجر میکنن....من همیشه خودمو مظلوم میکنم و شوهر می اندازم جلو اگه بفهمه من گفتم ناراحت میشه.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شدم ولی خوب شدم مردم و زنده شدم شب میخواستم تو خواب خفه شم دماغم کیپ بود یه وضع بدی داشتم 🫠🫠🦥

من اول تب و لرز گرفتم تا سه روز و بدن درد شدید  .خدا شاهده ۳۳سالمه تا حالا اینطور مریض نشدم.بعدشم گلاب به روت اسهال و استفراغ شدید و سرفه و بی‌حالی.

ششمین کاربری 😒

حالا شوهر من اسم مریضی بشنوه خودش زودتر پا میشهواجبه حالا ویروس پراکنی کننبا ماسک میشه شام خوردکاشکی ...

عآقا چند روز رفتم دم باجه یه دختر اونجا بود سررررفه میکردا 

منم بچم ریه اش حساس باهام بود بخدا از شهریور درگیر بچمم 

هیچی یقه لباس اش گفتم جلو صورتش سرفه های دختره بهش نرسه 

دختره نکبت برگشته گفته حالا هلاهل میگیره بچت با سرفه من اینجور‌گرفتیش؟ گفتم‌هلالش تو جون خودت در بیاد تخم‌جن 

نزدیک بود یه شری راه بندازیم 

نمیدونم اینها چی آن کی آن ولی اگه جوابش نمیدادم‌ تا عمر داشتم خود خوری میکردم 

حالا شوهر من اسم مریضی بشنوه خودش زودتر پا میشهواجبه حالا ویروس پراکنی کننبا ماسک میشه شام خوردکاشکی ...

کلا نیومدن مهموناش کنسل شذ 

زنگ زدن گفتن نمیایم 

والا ماذر شوهرمم خیلی زود مریض میشه وقتی کسی ویروسی باشه 

شما ممک میدونی با چ لحنی گفتم؟با مهربونی گفتم

بله خودت نوشتی گفتم این دختره مریضه ما میریم مریض نشم

حق داری ولی من قلبم شکست

اینجور مسائلم برای این که خانواده شوهر حرفی نزنن بگو شوهرت پیش قدم شه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄