2777
2789
عنوان

از دانشگاه انصراف بدم یا نه

866 بازدید | 71 پست

اونایی که اطلاع دارین ممنون میشم راهنماییم کنین.یه وضعیت کلی از خودم میگم.سال ۴۰۳ دومین کنکورم رو دادم خیلی خونده بودم ولی ترازم 8100 بهداشت عمومی روزانه شهرمونو آوردم و اصلا بهش علاقه ندارم.جریمه انصراف ترمی بیست تومنه و هیچ حمایتی از طرف بابای آشغالم ندارم و قلمچی رو فعلا دانلود میکنم تو خونه میزنم واسه یه سری از درسا هم بزور خودم پول جمع کردم کتاب تست خریدم بقیه رو هم از رو پی دی اف

اگه لیسانس بگیرم سنم میره بالا و معلوم نیست تا اون موقع کنکور چه تغییراتی داشته باشه و تازه دوسال طرح اجباری هم داریم.

درکم تو ریاضی خوب نیست نمیدونم انصراف بدم کنکور شرکت کنم یا همراه دانشگاه واسه کنکور بخونم و بعد از فارغ التحصیلی کنکور بدم؟

در مسیر....🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه میخوای انصراف بدی ،مرخصی بدون سنوات بگیر که پول انصرافت بیشتر نشه ، هر چقدر ترمای بیشتری بری جلو هزینه انصرافت بیشتر میشع

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

ببخشید ولی خیلی بی ادبی

دلم پره جایی رو ندارم تازه جریمه انصراف رو باید خودم جون بکنم جور کنم واسه انتخاب رشتمم انقدر گفتن شهر خودمونو بزن که تر خورد به انتخاب رشتم یازده تا کد رشته زدم با این تراز دارم این رشته لعنتی رو میخونم پرستاری آزادم آوردم منو نفرستادن هیچ حمایتی ندارم اصلا قدرمو نمیدونه من ازشون هیچ خرج غیر درسی نمیگیرم قلبم درد میکنه از ناراحتی

در مسیر....🌱

خرگوشی من دوباره به تاپیکت رسیدم. من جای شما بودم صد در صد انصراف میدادم، چون دل شما با رشته تون به هیچ وجه نیست و واقعا از لحاظ اعصاب بهم ریختید. اگه برای بار اول تاپیک زده بودید میگفتم راههای موفقیت فقط رشته نیست ولی وضع شما را درک میکنم. اگه نمیتونید هزینه بدید، میتونید لیسانس بگیرید بعد دوباره کنکور بدید، نکران نباشید سنتون زیاد نمیشه که نتونید کنکور بدید، یه هم دانشگاهی های من این کار را کرد، دیگه هم مجبور به پرداخت شهریه نیستی.

ذهنت را اروم کن