2777
2789

لطفا شما هم اگه تونستبد برای خوب شدن حال  جسمیو روحی همسرم  دعا کنید یا صلوات بفرستید یا حمد بخونید محتاجم به دعاهاتون ... ....هرکی رو براش خوندم لایکش میکنم ...عزیزانم لطفا اسمتون بگید تا بخونم براتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم لطفا برای ظهور و سلامتی امام زمان دعا کنین 🌸 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چشم

توروخدا با همون دل شکسته ات برام دعا کن

دو دقیقه پیش یه خبر گرفتم دعا کن ختم به خیر بشه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

من  برات صلوات فرستادم عزیزم تو برامن دعا کن اسمم فاطمه هست دعا کن دردسر برام درس نشه بچها پیام منو دیدین دعا کنین 😢

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین حالم خوب شه دردسر برام درست نشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔

بیشتر ببینید
عزیزم برای شما دوبار خوندم انشالله ختم به خیر میشه نگران نباش جانم

😭😭😭😭

ممنونم منم برای همسرتون دعا کردم و صلوات فرستادم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

زینب

جور شدن هزینه درمانم

خواهش میکنم برای شفای کامل و به زودی ام دعا کنید😭✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨