2777
2789

خواهر من ی اشتباهی که کرد بچه برادرمو که به شوهرش فحش داد رو دعوا کرد من گفتم بچه اس ی چیزی میگه ولی میگفت نه باید یاد بگیره به بزرگ تر احترام بذاره خلاصه بچه هه رو دعوا کرد حالا فحشش چند تا بیشعور و نفهم بود که به دامادمون گفت ما (4 تا خواهریم 1 برادر) 

الان زن داداشم گفته باید بری با خواهرات دعوا کنی اون خواهرتم که بچه منو دعوا کرده کتک بزنی😵‍💫😐چون به بچه من بی احترامی کرده 

دامادمون به طرفداری از خواهرم گفته دست رو زن من بلند کنی کشتمت 

حالا برادرم گفته من نمیتونم کاری کنم زنش میخواد طلاق بگیره 

همین قدر مسخره 😑

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مسخره تر از همه اونیه که این اراجیفو باور میکنه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بیشتر ببینید
هیچوقت ب خاطر این نیس این بهانس

چه میدونم 

بابت چیه پس

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

بزار برا دادگاه وقتی تو دادگاه پرتش کردن بیرون میفهمه این چ دلیل مسخره ایه😐

خواهرت هم کار درستی نکرده بچه اون نیست که تو تربیتش دخالت کنه

الان برادرت میتونه به خواهر تشکر بده و به زنش بگه گفتم بهش که دیگه این کار ننکنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بیشتر ببینید
یعنی چی بچه اس فحش داده،بچه ب مرد گنده فحش بده هیچی نگی؟

عقلش نمیرسه خب یعنی خواهرم خوب کرد؟

بگیره بهتر

زنی که اینقدر سبک مغزه همون بهتر بره

بگوعزیزم خودت بچه ات رو تربیت کن که زحمتش رو دوش دیگران نیوفته

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بیشتر ببینید
بزار برا دادگاه وقتی تو دادگاه پرتش کردن بیرون میفهمه این چ دلیل مسخره ایه😐خواهرت هم کار درستی نکرد ...

حق طلاق داره 

بچه ه واقعا بی ادبی کرده خیلیم بی تربیت بوده خیلی بدم میاد از اینا همون بهتر کتک خورد یاید لت و پارش میکرد اون مادرشم گور شه بره با این بچه بزرگ کردنش

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم