2777
2789
عنوان

زن برادرم میخواد به خاطر خواهرم از برادرم جدا شه

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 98 پست
پس به نظرم رو تربیتش کار کنین که لازم نباشه عین برادرزاده استارتر بقیه تربیتش کنن❤️

بچم با ادبه اما اسمش مشخص هست بچه 

بزرگتر که مثلاً عاقل تره نباید با بچه درگیر بشه خجالت آور هست واقعا 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برادرتون از زنش حساب میبره؟ پس چرا شوهر ما اینجوری نیست

حقیقت من خیلی از جزئیات زندگی برادرم خبر ندارم. ارتباط زیادی نداریم

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

خواهرم آب میخوره به شوهرش میگه

به نظرم کاملا حق با زن برادرتونه  رفتار خواهرت اشتباه بوده  خودشو با بچه گرفته باید خودش رو به نشنیدن میزد الآنم با عذرخواهی تمومش کنه چقدر خودخواه هست که می‌زاره بچه ای آواره ویع خانواده از هم بپاشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچم با ادبه اما اسمش مشخص هست بچه بزرگتر که مثلاً عاقل تره نباید با بچه درگیر بشه خجالت آور هست واقع ...

الان ی بچه بیاد به شما فحش بده هیچی نمیگی؟ یا مثلا خدای نکرده به مادر یا همسرتون ؟ 

مگه میشه واکنش نداد به منم گفت من گفت این حرف ها قشنگ نیست نگو دوباره اومد تکرار کرد 

میگفت مامانم یاد داده به شما ها بگم خب آدم عصبی میشه دیگه 

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

به نظرم کاملا حق با زن برادرتونه رفتار خواهرت اشتباه بوده خودشو با بچه گرفته باید خودش رو به نشنید ...

میگم عذر خواهی رو قبول نمیکنه من برای زنه کادو گرفتم حتی میگه نه 

بچه برادرت چند سالشه؟ 

پدر و مادر اگه به بچه تذکر بدن کار به تذکر اطرافیان نمی رسه. خواهرت خیلی کار زشتی کرد اون بچه ست فحش میده عمه ش هم که همون کار و کرده . چه فرقی بین یه بچه و خوهراته؟ 

حداقل درست تذکر میداد. 

در ضمن بهانه ست. قطعا با برادرت یه مشکلی دارن

بچه برادرت چند سالشه؟ پدر و مادر اگه به بچه تذکر بدن کار به تذکر اطرافیان نمی رسه. خواهرت خیلی کار ز ...

فکر کنم 7 8 سالشه 

میگفت مامانم یاد داده به شما ها فحش بدم ، مادر تذکر بده؟ دلت خوشه

الان ی بچه بیاد به شما فحش بده هیچی نمیگی؟ یا مثلا خدای نکرده به مادر یا همسرتون ؟ مگه میشه واکنش ند ...

به من بچه زیاد فحش داده آروم گفتم عزیزم حرف زشت نزن یا گاهی به نشنیدن زدم خودمو از نظر من واقعا حماقته آدم خودشو با بچه بگیره اسمش با خودشه بچه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نهایتش باید قطع رابطه کنه .این که میگه طلاق میگیرم مسخره است

چند ساله قطع رابطه ایم

چجوری خواهرت بچه رو دعوا کرده

نمیدونم 

دعواش کرده دیگخ