2777
2789
عنوان

زن برادرم میخواد به خاطر خواهرم از برادرم جدا شه

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 98 پست
مسئله مهم این که داماد چیکار کرد که بچه فحشش داد

من که نبودم ولی خواهرم میگفت هیچی نگفت رفت بنده خدا

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بیشتر ببینید

آفرین به دامادتون،،زن داداش خیلی پر روعه که گفته به شوهرش برو اینو بزن ...خواهرت به برادرزاده خودش گفته مودب باشه حرف زشت نزنه حالا آروم یا با عصبانیت و اشکال داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این مدل که میگن زیر 7 سال آزاد باشه رو قبول ندارم دیگه داره فحاشی میکنه ی تشر باید بیای ی اخمی بک ...

چون خواهر شوهر هستی اگه بچه خودت باشه قبول می‌کنی 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دیگه سکوت میکنم خودتان بروید مطالعه کنید قرار نیست همه ی معلومات رو براتون تایپ کنم

دقیقا سکوت برای شما بهترین چیزه! لطفا از احادیث معصومین وقتی اطلاع کافی ندارید به نفع شیوه ی تربیتیتون استفاده نکنید

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید
عزیزم چون برادرت به قول معروف بی دست و پاست و نمیتونه خانواده ش رو مدیریت کنه و داره همچین آتیشی مین ...

عروسمون متاسفانه به حرف هیچ کس نیست چند بار به دایی و مادرش و پدرش غیر مستقیم پیام دادیم همه جوره که طلاق رو میخواد اینم کرده پیراهن عثمان

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بیشتر ببینید
نه میگم چه حرکتی انجام داده که بچه فحشش داده اذیتش کرده شوخی کرده و ...

وای نه بنده خدا خیلی مرد خوبیه 

با بچه بازی میکرده 

بیشتر ببینید
دقیقا سکوت برای شما بهترین چیزه! لطفا از احادیث معصومین وقتی اطلاع کافی ندارید به نفع شیوه ی تربیتیت ...

احادیث در کتاب روانشناسی تربیتی کاملا باز شده توسط اساتید دانشگاه تفسیر شده اند شما از اون ها هم ادعای علامت بیشتر بفرما بحثی نیست 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عروسمون متاسفانه به حرف هیچ کس نیست چند بار به دایی و مادرش و پدرش غیر مستقیم پیام دادیم همه جوره که ...

خب باید مستقیما وارد شید. اینجور آدما حرف غیرمستقیم نمیفهمن. و یه نکته ی دیگه این خانم چون فهمیده شما از طلاق می ترسیدمدام اسم طلاق رو میاره. پس قاطع باشید و به طور مستقیم برید جلو؛ تا دفعه ی دیگه همچین آتیشی بین خواهرا و برادرشون نندازه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید