2777
2789
عنوان

وای انقدر ذوق دارم برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 11900 بازدید | 206 پست

بیمارستان نبری بهتره

ولی کیک بگیر ی هدیه هم بگیر. بالاخره جواب تلاشاشو گرفته

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله اشتباه از من بود امیدوارم همیشه شاد باشین جراح عمومی هستن ایشون ؟

ممنونم عزیزم نه نوروسرجری

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
تو ذوق نداشته باشی کی ذوق داشته باشه؟شوهر ما نیست که😁

احه این مدت یکم اختلاف داشتیم خودم باورم نمیشد انقدر ذوق کنم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
خوشمال شدم‌برات عزیزمبهترین براتون رقم‌بخوره

قربونت بشم

بیشتر ببینید

اون دختره هم پیام داده بهش دکتر فلانی چیف یکم شدن چه حسی داره؟

شوهرم گفت جوابش رو ندادم

بیشتر ببینید
کی گفتم سال دوعه گفتم چیف شده یعنی سال اخر. شوهرم سال پنجه

سلام آهوانه جان. مبارک. باشه. ❤️ ❤️ ❤️ میخوام باهات در موردی مشورت کنم میشه لطفاً درخواست بدم قبول کنی،؟ 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد

توی بیمارستان نبر . برو بیرون توی ماشین منتظرش بشین و با گلی یا هدیه کوچیک سوپرایز کن . یا صبر کن بیاد خونه

عزیزم شغل خودتون چیه ؟ 

آقایون سایت لطفا درخواست ندید🤍 اگر چیزی گفتم صرفا نظرم بوده و شاید اشتباه بوده . اگر چیزی گفتم‌و ناراحت شدید معذرت میخام🥲

به به ایشاالله اونقدر پیشرفت کنه که یکی از مطرح ترین و قابل اعتماد ترین دکتر های ایران بشه ....

سعی کن دیگه استرس و غم رو از خونه ت دور  کنی .

که توی روحیه ش تاثیر نزاره و سر عمل فکرش مشغول بشه ...

به نظرم برو دنبالش تو بیمارستان از اونا برید بیرون یه کافه ای چیزی 

اونطوری خاطره ش بیشتر 

گل طبیعی 

با یه بلوز تابستونی شیک و خنک 

با ادکلن خاص که بعدن بود رو جایی فهمید یاد این روزا بیفته 

توی بیمارستان نبر . برو بیرون توی ماشین منتظرش بشین و با گلی یا هدیه کوچیک سوپرایز کن . یا صبر کن بی ...

قربونت

دندونپزشکم

بیشتر ببینید
به به ایشاالله اونقدر پیشرفت کنه که یکی از مطرح ترین و قابل اعتماد ترین دکتر های ایران بشه ....سعی ک ...

ممنونم عزیزم انشالله

بیشتر ببینید