2777
2789
خب یبار همه باهم متحد شین بذارین هر چقد میخواد جیغ جیغ کنه یا از بیرون سفارش بدین کم کم کوتاه میاد

همه؟ مگ چن نفریم ی داداش بی عرضه دارم از خودم بدتره همش میگ ابرومون میره حرف نزن

بایامم طرف مامانمه میگ میخواید جقد بخورید همش گوشتتت میخواید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مادر من هم بسیار شبیه مادر شماستالبته یکم کمتر . به اون شدت نیست.از بس تو غذا خوردن و غذا پختن خسیس ...

چقد این تاپیک درد داره چی کشیدین از مادراتون ازکوچکترین حق مسلم خودتون که یه شکم سیری خونه پدری ودغدغه غذا نداشته باشید شماازش محروم بودید خیلی غم انگیزه الهی الهی که خداب بزرگیش وبه لطف ومهربونیش بهترینهارو واستون بخواد ونصیب کنه

😂🤣🤣بقران قسم دقیقنوای انقد فوشم میدن انقد دعوا و جیغ مث سگ پشیمون میشم میگم از گرسنگی بمیرم بهتر ...

سر سفره اینقدر که منت میزاشت و تحقیر میکرد ،من هیچ وقت خودمو سر سفره سیر نمی کردم ،واقعیتش از گلوم پایین نمی‌رفت 

همیشه ضعف داشتم ،

اگه مهمون میومد که دیگه بدتر 

اینقدر کم غذا درست میکرد ،یا مواد غذایی کم میداد که بپزم ،

می موندم که چطوری این هجم کم غذا رو چطوری بکشم که کم دیده نشه سر سفره ،

اینقدر کم بود غذا که منو خواهر برادرام تو آشپز خونه می نشینیم ،

چون برای ما چیزی نبود ،

از سر سفره هم که که معمولا چیزی باقی نمی موند 

بعدش هم اصلا نمی پرسید شما ها چیزی خوردین یا نه ،براش مهم نبود اصلا 

اگر هم  اعتراضی میکردیم ، کلی تحقیر و فحش و لقب های زشت روبه رو می‌شدیم 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
پناه برخدا .عزیزدلم چی کشیدی الان حالت چطوره درچ وضعی انشالله که خدابهترینهارو نصیبت کنه

الانم جالب نیست .همسرم تنبله .

ولی در مقایسه با خونه پدری ،خیلی خیلی وضعم بهتره 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
خواهر من، وقتی میاد خونه ی مامانم، قبل سفره انداختن، میره برای خودش میریزه و تند تند توی آشپزخونه می ...

مامانت ۳۹ سالشه؟ ولی واسه شما رو باور میکنم چون عجیب و غیر واقعی نیست چون زیاد دیدم اما این میگه مامانم کلا میگه باید روزی یه وعده بخوریم دیگه نخوریم نمیزاره هم ما درست کنیم وگرنه جیغ میزنه آدم مریض زیاااد دیدم تو این سایت داستان سرایی و تخیل ذهنی شونو میگن اینم تخیلی به نظر اومد 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
مامانت ۳۹ سالشه؟ ولی واسه شما رو باور میکنم چون عجیب و غیر واقعی نیست چون زیاد دیدم اما این میگه مام ...

نه اینجوری نگو حس میکنم اسی واقعا زجر دیده ازخونوادش وگرنه هیچکسی نمیتونه بدخونوادش بگه 

سلیطه باش اصلا یک روز هم نزار توخونه علاف بشینه زرنگ باش از مجردیت عبرت بگیر

متاسفانه سلیطه نبودم ،اونم بد جور عادت کرده 

باید محکم وایستم جلوش 

اینقدر که توپمجردی داد و هوار و دعوا و فحش  و سلیطگی تو خونمون بود ،ترسو بار اومدم ،

متاسفانه سلیطه نبودم ،اونم بد جور عادت کرده باید محکم وایستم جلوش اینقدر که توپمجردی داد و هوار و دع ...

ایرادی نداره الانم دیر نیست متحول شو کتاب سیاست وریاست وبخون ب دردت میخوره کتاب زنان ازاده خیلی کتابهای موثری دراین مورد هست که ب زن حس اقتدار میده اونوقت نیاز ب هیج مشاوره ای نداری خودت ازپس زندگیت برمیای

دانشجویی؟ مگه میشه یک دانشجو کارت بانکی نداشته باشه؟ یه روز کلاست رو نرو و یک حساب باز کن هرگز کسی نفهمه نامزدت اصلا پول نقد نده و بزنه به کارتت

۱۵تومن میگید داده چجوری داده نقدا؟ بعید میدونم

شما خودت بسیار منفعلی! تا مظلوم نباشه هیچ ظالمی نمیتونه ظلم کنه. شما رفتی تو نقش قربانی ‌.. یکبار دوبار سه بار جلوش وایسید کوتاه میاد..

میگید مرغ و گوشت هست پس خراب نمیشن؟  درست کنید با داد با فریاد با هرچی اصلا مهم نیست..

نکنه خودتم آنورکسی داری

چون غریزه گرسنگی محرک قوی ای هست! 

در کل مادر شما مریضه و خودت مسئول این وضعیت خودت هستی 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

ایرادی نداره الانم دیر نیست متحول شو کتاب سیاست وریاست وبخون ب دردت میخوره کتاب زنان ازاده خیلی کتاب ...

ممنونم گلم که پست هامو خوندی ،

خیلی نیاز داشتم به شنیده شدن ،

حتما .الان سرچ میکنم ،امیدوارم کتابها رو پیدا کنم