2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونه راستش برا خانوما درس نمیگم ب درد نمیخوره بلاخره موقعیت اجتماعی آدمو میبره بالا ولی خودتو اذیت ...

الان خداشاهده من لیسانس دارم کار می‌کردم ازدواج کردم 

اون لیسانس چیکار کنم تو شستن جای بچه ها کمکی میکنه نه😁😎

خب شما هم مهمونارو‌جواب کن وقتی قبول نشدی مهمونی میان دلداریت بدن

من جواب کنم زندگیم دوس دارم انقدر هم مجنون نشدم هرکیم میبینه کنکور داری خو میذاری بخونم😭😭😭😭😭😭😭

هیچ جا خلوت نیس همش بچه ها دنبالمن

برو کتابخونه دیگه بازن فک کنم

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید

دختر قشنگم 

با استرس هیچی نمیشی 

لطفا گوشی رو بزار کنار 

و به هیییییچی فکر نکن 

از همین صبح شروع کن 

فقط بخون فقط بخون فقط تلاش کن 

من قول میدم عالی میشی 

دیگه تلاش کن نتیجه رو بسپارش به بالا سری 

فقط یادت نره خودتو قدم به قدم باور کنی  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته ک آدم دوست داره ی مدرک داشته باشه عمر آدم ب بطالت نگذره ولی حرصشو نخور از من ب تو نصیحت

چرا عاقل کند کاری که بازارد پشیمانی اما من کردم پشیمونم از ما گذشت بچه ها رو نصیحت کن خوب میفهمم چی میگی