2777
2789

من ۴شنبه هفته پیش بعد اذان مغرب پریود شدم بحساب خودم امروز روز دهمه..زنگ زدم حرم انقد سرصدا بود و سرشون شلوغ بود زود قطع کرد نفهمیدم چی میگه

گفت امروز روز نهمه فرداشب میشم دهم .. سوالم این بود ک من دوره پریودم هفت روزه س الان از روز هشتم تا الان لکه بینی دارم حکم نماز روزه چی هس گفت تا فردا اگه ادامه داشت میشی غسل حیض و بعد ازون میشی استحاضه ..الان یعنی امشب برم غسل حیض کنم اگه فردا لکه داشتم باید روزه مو باز کنم؟؟؟ پس فردا ک میشه روز یازدهم اگه لکه داشتم واسه نماز روزه باید غسل استحاضه کنم؟؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم برای هر نماز باید غسل جدا کنی

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید
درست گفته فردا شب میشه ده روز کامل ، اگه هنوز خونریزی ادامه داره فردا هم روزه لازم نیست ، بعد از اون ...

خب همینشو نفهمیدم ..یعنی برای هرنماز باید غسل استحاضه کنم؟؟ روزه م از پس فردا درسته در هرصورت ؟؟

خب همینشو نفهمیدم ..یعنی برای هرنماز باید غسل استحاضه کنم؟؟ روزه م از پس فردا درسته در هرصورت ؟؟

بله گلم مثلاً صبح لکه دیدی برای نماز ظهر میری غسل و بعد از نماز هو اگه لک دیدی برای نماز مغرب میری غسل

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید
فرداشب میشی ۱۰ روزه که میری غسل حیض می کنی...ان شاءالله لکه هم نمی بینیاگه از فردا شب لکه دیدی استحا ...

استخاضه یعنی باید واسه هرنماز غسل جداکنم؟؟روزه م درسته اگه لکه بیینی زیاد باشه؟

استخاضه یعنی باید واسه هرنماز غسل جداکنم؟؟روزه م درسته اگه لکه بیینی زیاد باشه؟

بله

بیشتر ببینید
وای چه سخت 🥴🥴 اخه لکه هم زیاد نیست امروز زرد رنگ رو ب قهوه ایه دهنم سرویس میشه ک 🥴🥴

احتمالا پاک میشی 

ولی لکه زرد خون حساب نمیشه

بیشتر ببینید
وای چه سخت 🥴🥴 اخه لکه هم زیاد نیست امروز زرد رنگ رو ب قهوه ایه دهنم سرویس میشه ک 🥴🥴

من خودم چند سال پیش اینجوری بودم خون ریزیم بیشتر از ده روز طول کشید صبح ظهر مغرب میرفتم غسل پنج دقیقه ای میکردم میومدم 

بیشتر ببینید
ممنون .. روزه م درسته در هرصورت؟

خواهش 

آره گلم 

بیشتر ببینید
احتمالا پاک میشی ولی لکه زرد خون حساب نمیشه

معذرت واضح میگم من امروز نوار نداشتم ب خیال پاکم لباس زیرم ابیه دقیق معلوم نمیشه ولی خب اون هانم گفت لک دیدی روزه ت باطله منم روزه مو باز کردم 😩😩 

خواهش آره گلم

به شرط غسل استخاضه

بیشتر ببینید