2777
2789

میگن چطور تا الان بیکار بودی؟

بهت نمیاد اهل کار باشی

چی بگم که ازم ناامید نشن؟!

💔دل نشکنیم💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بگو کارهای متفرقه کردم تو خونه برای خودم مثلا ادمینی پیج

یسری خرید و فروش اجناس 

ولی در حد رزومه نبوده برای خودم بوده

بعد بگو خیلی هم شرایط کار ثابت نداشتم بخاطر شرایط زندگیم 

الات وضعیتم اوکی شده

خب واقعا به چه علتی بوده ؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیشتر ببینید
خب واقعا به چه علتی بوده ؟؟

تازه یادم افتاده بفکر پس انداز باشم بتونم یه خونه بخرم واسه خودم

تا دیروز فک میکردم همین خونه بابام جامه

۳۵سالمه و مطلقه م

نمیدونم امید داشتم ازدواج میکنم

امیدداشتم همین خونه بابام هست تا آخرعمرم

دیدم نخیر این خبرا نیس

یه برادر ۴۰ساله بیکاربیعار دارم پی شر درست کردن واقعا تحملشو ندارم

اون یکی برادرمم بیغیرت هی دنبال سهمش از خونه س

دیگه فهمیدم خودم باید بفکر خودم باشم..‌

💔دل نشکنیم💔
خیلی بده واسه منم پیش اومده

والا خیلی پرروهن

یه هایپر خلوته تو بربیابون

خارج شهر

خودشم پای صندوقه

من کارم چیدمان و نظافت بود

بگو خو طرفو یه هفته آزمایشی میخوای کار کنه واست

اگه بدبود ردش کن بره

همین اول چراناامیدش میکنی؟😔

💔دل نشکنیم💔
تازه یادم افتاده بفکر پس انداز باشم بتونم یه خونه بخرم واسه خودمتا دیروز فک میکردم همین خونه بابام ج ...

بله عزیزم درسته نه گلم نمیخواستم گل زندگیتون رو متوجه بشم ببخشید نمی‌خواست آنقدر خصوصی هارو بنویسین گل به هرحال اگر کارهای سخت برین یا تخصصی رزومه و سابقه کار میخوان ماشالله همه جا سابقه میخوان حتی از بچه بیست ساله عزیزم ولی کارهای مثل فروشندگی که یا سفته میخواد یا شناسنامه میتونین برین چند سال بمونین هم شغلش خوبه هم امنیتش هم پولش خوبه میبره جلو تا حدی برای پس انداز ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیشتر ببینید
ببخشید متوجه نشدم کدوم رو میگید شغل خوبیه و امنیتش خوبه؟

فروشندگی گل فروشنده هرجایی بشین وقتی سابقه ورزومه ندارین قبول میکنن مگر قوانین خاصی داشته باشن مثل سن ...

بیشتر ببینید
فروشندگی گل فروشنده هرجایی بشین وقتی سابقه ورزومه ندارین قبول میکنن مگر قوانین خاصی داشته باشن مثل س ...

فدات همین مصاحبه ای که الان ازش اومدم هایپربود

ولی گفت تا این سن کار نکردی بهت نمیاد کارکن باشی تازه گفت سفته باید بدی گفتم ایراد نداره

گفت سیزده بدر باید بیای گفتم ایراد نداره..

گفت یه هفته آزمایشی بدون حقوق گفتم ایرادی نداره..

💔دل نشکنیم💔
والا خیلی پرروهنیه هایپر خلوته تو بربیابونخارج شهرخودشم پای صندوقهمن کارم چیدمان و نظافت بودبگو خو ط ...

بگو کار کردم 

ی کارایی بگو ک ازش سر درنیاره مث کار دفتری و ادمینی.توضیح نده زیاد

بعدم هایپر من بودم ول کن خیلی سخته ها

لطفا لایک نکنید .سپاس