2777
2789
عنوان

خانومای دینی توروخدا بیاید حرفا این خانومو معنیشو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست
من خودم چند سال پیش اینجوری بودم خون ریزیم بیشتر از ده روز طول کشید صبح ظهر مغرب میرفتم غسل پنج دقیق ...

من دی ماه کورتاژ شدم بهمن پریودم اوکی بود این ماه دوروز اول هم درد شدید داشتم هم کلا لخته زیاد دفع کردم و اینکه ب لکه بینی افتادم سابقه نداشته تا خالا .. فکر کنم از کورتاژ بوده .. 

معذرت واضح میگم من امروز نوار نداشتم ب خیال پاکم لباس زیرم ابیه دقیق معلوم نمیشه ولی خب اون هانم گفت ...

کاش می‌گرفتی 

ولی امشب حتما برو غسل کن وروزتو بگیر چون اون لک زردا فکر نکنم ورودی حساب بشه .برای اطمینان هرشب غسل کن

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دی ماه کورتاژ شدم بهمن پریودم اوکی بود این ماه دوروز اول هم درد شدید داشتم هم کلا لخته زیاد دفع ک ...

احتمالا 

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید
الان باید غسل کنم واسه نماز مغرب یا اخر شب غسل کنم؟

الان قبل از ده روزی میشه غسل حیض 

آره برو که نماز مغربتو بخونی

بیشتر ببینید
کاش می‌گرفتی ولی امشب حتما برو غسل کن وروزتو بگیر چون اون لک زردا فکر نکنم ورودی حساب بشه .برای اطمی ...

😭😭😭 الکی ی روز ب قضا اضافه کردم ..زرد رو ب قهوه ای هست یعنی کامل زرد نیست اما دیروز اون قهوه ایا پرنگتر بود امروز کمرنگتره

سلام دوست خوبم

ببین باید ببینید مرجع کیه ولی 

باید صبر کنی وقتی 10روز کامل شد غسل وروزه بگیری و اگر بیشتر از 10روز شد باید هر روز دم بدیقه غسل استحاضه کنی

ولی ازمن میشنوی" قرص مفنامیک اسید" بخر آخر پریودی 

روزی 1بخور خونریزی بند میاد ولکه بینی

انقد داستان نداری

سلام دوست خوبمببین باید ببینید مرجع کیه ولی باید صبر کنی وقتی 10روز کامل شد غسل وروزه بگیری و اگر بی ...

مرجع سیستانی هست 

والا من سابقه لکه بینی نداشتم اصلا سر هفت روز پاک بودم نهایت میشده روز هشتم حالا چون دوماه پیش کورتاژ شدم این دفعه لخته زیاد دفع کردم و دردم داشتم فکر کنم از همون بوده ..حالا امشب مفنا بخورم خوبه؟