2777
2789

همه نه ولی اکثریت 

ما دخترایی که حد و حدود گذاشتیم و سبک و جلف نبودیم و اجازه ندادیم کسی وارد زندگیمون بشه که از ترس ضربه خوردن به مرور اعتماد به نفسمون پایین اومده که چرا هیچکسی منو نخواست درحالی که شما خیلی سخت گرفتید (شما باید وارد رابطه بشی ولی وابسته نشی تو باید قوی باشی ن اینکه از ترس ضربه وارد رابطه نشی)

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اعتماد به نفسمون پایین نیومده اتفاقا میگیم خدا چقد بهمون رحم کرده که گیر ی ... نیوفتادیم که هر روز ناراحتمون کنه روزی ۲۰۰ بار تایپیک دوست پسرم فلان کار رو کرد بزنیم 

نه والا چرا باید پایین بیاد؟ رابطه باید هدف دار باشه و چند روزه.

منم عقیدم همینه 

ولی باید تو عمل دید 

من میبینم دخترایی که تو رابطن خیلی شادترن و زرنگ تر میشن

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

منم عقیدم همینه ولی باید تو عمل دید من میبینم دخترایی که تو رابطن خیلی شادترن و زرنگ تر میشن

ببین رابطه داریم تا رابطه

با آدم تاکسیک باشی خیلی بیشتر اعتماد بنفست پایین میاد و از خودت متنفر میشی

ولی با آدم دذست و تو رابطه سالم باشی ، یجوری بهت اعتماد بنفس و حس زیبا بودن میده که وصف ناپذیره

من رابطه اولم تاکسیک بود

الان با یه پسر خوب توی رابطه ام

واقعا حس میکنم پوستم شفاف شده😂

اعتماد به نفسم که پایین اومد درسته ولی هزار تا شرف داره با کسی برم تو رابطه که لیاقتم رو نداره آبرومم بره اسمشم بره روم موردای خوبم برا اون رد کنم در شان من نیست دوست پسر داشته باشم دوست پسر برا دختراییه که ارزش به خودشون نمیدن میرن التماس پسر مردم مبکنن که بیاد خواستگاریشون 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

چرا اعتماد بنفس تون بیاد پایین،اتفاقا خیلی خوبه که اجازه نمیدین هر پسری وارد زندگیشون بشه

من خودم به شخصه از دختر و پسرایی که هر روز با یک نفر هستن حالم به هم میخوره،اینو بدون خودش به وقتش میاد کسی که داخل تقدیر و سرنوشت شما باشه

Math

اعتماد به نفسم که پایین اومد درسته ولی هزار تا شرف داره با کسی برم تو رابطه که لیاقتم رو نداره آبروم ...

اوناام نمیان ک خاستگاریشون مگ اینکه پسله خیلی داعون باشه خودش

وقتی میدونی ته همه این رابطه ها گریه و تنهاییه واسه چی بری سراغش؟

من رابطه ای که بدون اطلاع خانواده ها باشه رو قبول ندارم،مخصوصا تو این دوره زمونه که آدم به آشنا هم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به غریبه

منم عقیدم همینه ولی باید تو عمل دید من میبینم دخترایی که تو رابطن خیلی شادترن و زرنگ تر میشن

قطعا همینه، چون شوق کنار ی ادم دیگه امید رو در ما زنده نگه میدارع، ولی اینجورم نیس ک وقتی تو رابطه نیستم ناراحت باشم، درکل برام مهم نیست تا اون اصلیه بیاد. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

موافقم

ادم نبایذ ترس از رابطه داشته باشه ولی نباید به هر رابطه ای هم تن بده

من یکبار رفتم دیت این قدر بی اعتماد ب نفس و بی مهارت بودم ک خودم از خودم خجالت کشیدم

همه ی دخترا بایذ قبل از اینکه تصمیم بگیرن ازدواج کنن حداقل یاد بگیرن چطور توی دیت و اشنایی رفتار کنن ولی وابسته نشن

آخرالزمان که میگن همینه

گناه افتخاره و پاکدامنی عجیب شده!!!

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید