2777
2789
عنوان

دخترایی که رابطه نداشتن اعتماد به نفسشون پایین اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 118 پست
عشقم همین غرورت کار دستت دادهالبته میگم هیچوقت برای ازدواج دیر نیستاجتماعی هستی؟سر کار میری؟

قبلا سرکار میرفتم ولی الان نه برا استخدامیا میخونم از لحاظ قیافه هم مشکل خاصی ندارم بی بی فیسم ولی کسی جذبم نمیشه فقط ادمای سطح پایین ولاشی یجاهایی درخاست میدن

پس چرا وارد اون رابطه شده بودی وقتی نمیخواستیش؟آخه من میگم این چیزا میبینی کارما داره

وا مگه فقط به قصد ازدواج وارد رابطه میشن شاید برای همون موقع همون سالها برام جذاب بود شاید معیار ازدواجم با معیار دوست پسرم متفاوت بود چه ربطی به کارما داره 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبلا سرکار میرفتم ولی الان نه برا استخدامیا میخونم از لحاظ قیافه هم مشکل خاصی ندارم بی بی فیسم ولی ک ...

ربطی به قیافه نداره

برو سرکار تمرکزت رو بزار روی خودت خودت رو ارتقا بده چون ما آدمی رو جذب میکنیم که حاصل تفکرات و تروماهامونه

خودت رو ارتقا بدی بهترینا میان سمتت

غرورتم بزار کنار نه کلا ولی کمترش کن رو آداب معاشرتت کار کن

سعی کن چند تا دوست هم جنس پیدا کنی البته نه هر کسی

اگه چند ساله فقط آدمای لاشی میان طرفت مشکل از توعه 

باید از درون ریشه ای خودت رو درمان کنی

اول از کودک درونت شروع کن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
وا مگه فقط به قصد ازدواج وارد رابطه میشن شاید برای همون موقع همون سالها برام جذاب بود شاید معیار ازد ...

پس به چه قصدی دوست میشن ؟ نمیدونم  میگم شاید دل پسره شکسته باشه که کارما رو میگم  اخه آدم یکی رو نمیخواد دیگه نره باهاش بری وابسته بشه ولش کنی  گناه داره 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

ممنون درمورد ریشه یابی باید تحقیق کنم

خواهش میکنم عزیزم

خوشبخت میشی مطمئنم💓

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
پس به چه قصدی دوست میشن ؟ نمیدونم میگم شاید دل پسره شکسته باشه که کارما رو میگم اخه آدم یکی رو نمی ...

شکست که شکست ما که مسئول احساسات دیگران نیستیم با احساس کسی که بازی نکردیم یکی رو میخواستیم مثلا تا یه جایی تا یه حدی منم شده دلم تو یه رابطه شکسته ما باید بپذیریم شکست عشقی و عاطفی هم جوری از یه رابطه است توش قوی میشه آدمی همینه تو زندگی سختی داره بالا پایین داره زندگی مسیر تک خطی نیست مستقیم آشنایی ازدواج باشه 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

چاره ای نداریم حالا هم دیر شده زودتر بریم تو رابطه 😂😂من جدا ولی هرکاری کنم ،نمیتونم چهارچوبامو بذا ...

منم مث توام، چارچوبام خط قرمزمن. 😂

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

منم مث توام، چارچوبام خط قرمزمن. 😂

من شاید دلم بگیره گاهی از سینگلیم😂ولی جدا دوست دارم این خط قرمزارو 

خط قرمز داشتن اصلا چیز بدی نیست 

ازدواجم اصلا ب این جور چیزا نیست ،من دیدم واقعا ک دارم میگم 

به وقتش واسه ماهم اتفاق میفته 

منم عقیدم همینه ولی باید تو عمل دید من میبینم دخترایی که تو رابطن خیلی شادترن و زرنگ تر میشن

ربطی نداره 

من همه جوره دیدم ، الان یه دوست دارم با آدمهای مختلفی دوست شد اما افسردست یعنی از قبلم بود

یکی دیگه هم دارم اونم رابطه شکست خورده داشته اما با اعتماد به نفسه از اولم کلا بود 

مشکلات اینجور روابط و شکستای عشقیش ضربه روحی بیشتری به آدم میزنه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
چرا انقد سختش میکنید همچین دارید گارد میگیرید انگار تا بری تو رابطه وا میدی و همه چیتو میدی به طرف خ ...

مشکل اینجاست که پسرا چهارچوب حالیشون 

این منزجر کنندست

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
مشکل اینجاست که پسرا چهارچوب حالیشون این منزجر کنندست

تا متوجه شدین برای چهارچوباتون ارزش قائل نیستن از رابطه بیاید بیرون مجبور نیستین تو رابطه ای باشین که طرفتون چهارچوب حالیش نیست

بیشتر ببینید
تا متوجه شدین برای چهارچوباتون ارزش قائل نیستن از رابطه بیاید بیرون مجبور نیستین تو رابطه ای باشین ک ...

اونکه بله ولی از همون اولش معلومه و جالب اینجاست کلا به شدت هم گستاخ و خودشیفته هستن و معطل نمیمونن و میرن سراغ گزینه بعدی 

بعضی از همجنس های خودمونم کم مقصر نیستن که راحت خودشونو در دسترس اینا گذاشتن و بهشون اعتماد به نفس دادن 

بیشتر ببینید