2777
2789
عنوان

دخترایی که رابطه نداشتن اعتماد به نفسشون پایین اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 118 پست

ببخشید ولی اینکه فکر میکنی رابطه داشتن جلف بودنه شما با نداشتنش مثلا سرسنیگن بودید خودش اولین اشتباه شماست پایه فکری شما بر مبنای یک اشتباه شروع شده و همینجوری ادامه پیدا کرده

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عقیدم همینه ولی باید تو عمل دید من میبینم دخترایی که تو رابطن خیلی شادترن و زرنگ تر میشن

اصلا اینطور نیست اتفاقا برنامه زندگی پس از زندگی دیروز در همین رابطه کمی صحبت کردند. می‌گفت این افراد در ظاهر خیلی شاد و خوشحال هستند اما از درون غم بی‌نهایتی آنها را احاطه می‌کند که در نهایت به افسردگی  و......منجر می‌شود

موافقمادم نبایذ ترس از رابطه داشته باشه ولی نباید به هر رابطه ای هم تن بدهمن یکبار رفتم دیت این قدر ...

منم همینم کلا سخت گیرم و گارد دارم نسبت ب جنس مخالفم 

ادا و ..هم نیست ولی دست خودمم نیست چون بیش از اندازه مهربونم و از این ویژگیم سوءاستفاده شده متاسفانه 

همچین ذهنیتیو دارم ...نمیتونمم تغییرش بدم ،نهایت موقع ازدواج ناشی بازی درمیارم دیگ 😂😂

منم عقیدم همینه ولی باید تو عمل دید من میبینم دخترایی که تو رابطن خیلی شادترن و زرنگ تر میشن

اگر دختری خواهان داشته باشه اما پا نده یا به اصطلاح وا نده و وارد رابطه نشه اتفاقا برعکس اعتمادبه نفسش بالا میره و یه غرور جالب پیدا میکنه(هر غروری نه) که همین رفتارش باعث میشه باز هم جذابیتش بیشتر بشه!

اونی که شما میگی از اول جذبه و خواهان نداشته یا خواهان هاش آدمای درستی نبودن برای همین وارد رابطه نشده یعنی موقعیتش نبوده. این حسش به مرور اعتماد به نفسش رو هم پایین آورده و بدترم شده

وقتی میدونی ته همه این رابطه ها گریه و تنهاییه واسه چی بری سراغش؟من رابطه ای که بدون اطلاع خانواده ه ...

الان ک خیلی بد شده دهه۶۰یی ها بهتر بودن 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اوناام نمیان ک خاستگاریشون مگ اینکه پسله خیلی داعون باشه خودش

دقیقا اخه من که میبینم ۹۰ درصد نمیگیرن دختره رو۱۰ درصد دیگه هم با کلی التماس دختره میان میگیرنش 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

ببخشید ولی اینکه فکر میکنی رابطه داشتن جلف بودنه شما با نداشتنش مثلا سرسنیگن بودید خودش اولین اشتباه ...

موافقم با ایشون +

نظر خودمم اینه نمیتونی به قطع بگی اونی که تو رابطه‌س حالش خوبه و سینگله نه

یا اون سینگله حالش خوبه اونی که تو رابطه‌س نه

اینا خیلی شخصیه 

شما میتونی با آدم درست یه رابطه درستو پیش ببری اینجوری باعث اعتماد به نفس خودتم میشه

تا اینکه صرفا دنبال نکات منفیش باشی

به نام خداوند رنگین کمان ، نبوده چِنین و نمانَد‌ چِنان🌈

اصلا اینطور نیست اتفاقا برنامه زندگی پس از زندگی دیروز در همین رابطه کمی صحبت کردند. می‌گفت این افرا ...

اصلا هم اینجور نیست من هردومدلش تو دوستام هست دیگ

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اصلا اینطور نیست اتفاقا برنامه زندگی پس از زندگی دیروز در همین رابطه کمی صحبت کردند. می‌گفت این افرا ...

حالا من خودم مقیدم ،ولی خودمونیم چیزی ک میگن با چیزی ک واقعیته فرقش از زمین تا آسمونه 😂😂

نمیشه ی نسخه واحد پیچید واسه همه 

خیلیا داشتن و الان خوشبختن 

خیلیا نداشتن و الان تنها 

منم همینم کلا سخت گیرم و گارد دارم نسبت ب جنس مخالفم ادا و ..هم نیست ولی دست خودمم نیست چون بیش از ا ...

اخه مشکل اینجاست من بدجور رکب خوردم 

اگه چهارتا دیت رفته بودم راحت میتونستم بفهمم طرفم چه بازیگریه

ببخشید ولی اینکه فکر میکنی رابطه داشتن جلف بودنه شما با نداشتنش مثلا سرسنیگن بودید خودش اولین اشتباه ...

نگفتم رابطه داشتن جلفه 

میگم بعضی دخترا ک جلفن و خوش گذرون یعنی اصلا واسشون طرف مهم نیست یا کسایی ک تورابطه هستن ولی خودشون زرنگن وابسته نمیشن

حالا من خودم مقیدم ،ولی خودمونیم چیزی ک میگن با چیزی ک واقعیته فرقش از زمین تا آسمونه 😂😂نمیشه ی نس ...

اره دقیقاشما اون چیزی ک هستو ببین