2777
2789

یعنی واقعا دارم میگم وقتی خندم گرفته بود و داشتم خودمو کنترل میکردم تو جمع که نخندم به خالم😐

دخترخالم چند ماهه کارمند بانک شده از همون موقع هرجا میشینیم خالم به طرز عجیبی باید این بحثو بیاره وسط  بعد شروع میکنه راجب اینکه خاستگاراش هزار تا شده و ما کسی رو لایق نمیدونیم و خودش پولدار میشه کم کم 

و ادامههه . یعنی واقعا اینقدرر خوبه کارش؟اینا توهمی نیستن خدایی؟

این هیچی خودش از اون موقع دیگه تو جمعا نمیاد😐 

حالا یکی میاد میگه حسودی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کلا خانواده ها علاقه دارن پز بچشونو بدن

این ربطی به اصل ماجرا نداره

خانواده منم همینطورن

البته که کلا شغلی که مرتبط با بانک باشه عالیه و مزایا زیاد داره

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
بگو خاله جان ینی ب خاطر موقعیت و پولش خاستگار براش میاد من فک میکردم خاستگار باید ب خاطر خود شخص بیا ...

بابا اخه من موندم چه پولیی 😐😂مگه چقدر پول میگیرن کارمندای بانک

دخترخاله‌من تکنسین بیهوشی بود تو اتاق عمل. مامانش همش میگفت دختر من با پزشک و دکتر یه‌پله فرق داره و همش چسی میومد. خاستگارم‌اگر‌میومد رد میکرد ک‌به‌دختر من نمیخوره..حالام‌ک‌دیگه‌نمیاد.‌.