2777
2789
عنوان

تاپیک آشنایی با علائم ظهور و ختم صلوات برای آقا💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8149 بازدید | 875 پست

سلام آقا جانم دعام کن امشب سرنوشتمون قشنگ نوشته بشه دعا کن حال دلم خوب بشه حسین برگرده با عشق و مال هم بشیم دعا کن برادرام خوب بشن و عاقبت بخیر پدر و مادرم سلامت باشند سفرهای زیارتی بریم برکت زندگیمون زیاد بشه آقا جانم کمکم کن محتاج دعای خیرتون هستم صاحب الزمان .

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

دوست عزیزم تاپیک خیلی خیلی خوب و عالی بود واقعا از صمیم قلب ازتون ممنونم اجرتون با خود آقا امام زمان عزیزمون❤🌹 ان شاءالله خداوند بخشنده مهربان بقیه زمان باقی مونده رو برما ببخشه و ظهور آقا امام زمان علیه سلام رو خیییییلی زود برسونه الهی آمین 🤲🤲🤲

خدایا خودمو به تو سپردم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوست عزیزم تاپیک خیلی خیلی خوب و عالی بود واقعا از صمیم قلب ازتون ممنونم اجرتون با خود آقا امام زمان ...

خیلی لطف داری عزیز دل، از دعای قشنگ خیلییی ممنونم همچنییین🌸 انشاءالله خداوند همه مون رو مشمول لطف و رحمت خودش قرار بده و ظهور آقا امام زمان علیه السلام رو نزدیک کنه. الهی آمین.

ممنون که وقت گذاشتی و این پیام قشنگو نوشتی🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

💚 از رسول‌اللّٰه پرسیدند در

شب قـدر چـه بخواهیـم؟

ایشان فرمودند:

عافیت بخواهید. در عافیـت هـمـه چـیـز

وجـود دارد. بیماری ضـد عـافـیـت اسـت،

داشتنِ فرزند ناصالح ضد عافـیـت اسـت؛

قرض و گرفـتـاری ضـد عافیـت اسـت. هر

چیز بدی ضد عافیت است. همه‌ی حوائج

خود را همراه با عافیت بخواهید.

أللّٰهم عافنا في جمیع الأمور

🤲💚

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

💚 تمامی مقدرات سال در شب قدر به دست امام زمان "سلام‌الله‌علیه" امضا می‌شود...

💚 امام صادق "سلام‌الله‌علیه" فرمودند:

نَزَلَ فِيهَا مَا يَكُونُ مِنَ اَلسَّنَةِ إِلَى اَلسَّنَةِ مِنْ مَوْتٍ أَوْ مَوْلُودٍ قُلْتُ لَهُ إِلَى مَنْ فَقَالَ إِلَى مَنْ عَسَى أَنْ يَكُونَ إِنَّ اَلنَّاسَ فِي تِلْكَ اَللَّيْلَةِ فِي صَلاَةٍ وَ دُعَاءٍ وَ مَسْأَلَةٍ وَ صَاحِبَ هَذَا اَلْأَمْرِ فِي شُغُلٍ «تَنَزَّلُ اَلْمَلاٰئِكَةُ» إِلَيْهِ بِأُمُورِ اَلسَّنَةِ مِنْ غُرُوبِ اَلشَّمْسِ إِلَى طُلُوعِهَا «مِنْ كُلِّ أَمْرٍ سَلاٰمٌ هِيَ» لَهُ إِلَى أَنْ يَطْلُعَ اَلْفَجْرُ.

تمام وقایعی که از این سال تا سال آینده رخ می‌دهد؛ از مرگ یا میلاد در این شب نازل می‌شود. 

راوی گوید: عرض کردم: به چه کسی؟ 

حضرت فرمود:

مردم در این شب مشغول نماز و دعا و نیایش و طلب حاجت هستند و صاحب این امر سلام‌الله‌علیه مشغول به فرود آمدن فرشتگان به او در مورد امور سالیانه، برای هر کاری که مقدر شده است، می‌باشد. آن شب تا دمِ صبح، سلام و درود برای صاحب این امر، است.

📚 بصائرالدرجات، ص۲۲۰

ان شاءالله در این شب های عزیز بهترین براتون رقم بخوره و بهترین ها در سرنوشتتون به دست حضرت امضا بشه ...

خیلی از دعای قشنگت ممنونم قشنگممم🌸 انشاءالله توهم به دعای آقا امام زمان علیه السلام به همه آرزو هات برسی💚

سلام .توی این ایام ماه مبارک و شبهای قدر ، لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

بیشتر ببینید

کجایی مولاجان...؟😔

نمازبخونید قبل اینکه براتون نمازبخونن🥺😳دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید

به جز از علی نباشد به جهان گره گشایی

طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی

چو به کار خویش مانی در رحمت علی زن

به جز او به زخم دل ها ننهد کسی دوایی

ز ولای او بزن دم که رها شوی ز هر غم

سر کوی او مکان کن بنگر که در کجایی

بشناختم خدا را چو شناختم علی را

به خدا نبرده ای پی اگر از علی جدایی

علی ای حقیقت حق علی ای ولی مطلق

تو جمال کبریایی تو حقیقت خدایی

نظری ز لطف و رحمت به من شکسته دل کن

تو که یار دردمندی تو که یار بینوایی

همه ی ی عمر همچو شهری طلب مدد از او کن

که به جز علی نباشد به جهان گره گشایی

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲
بیشتر ببینید

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲
بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
بیشتر ببینید