2777
2789
عنوان

من گوشت دوست ندارم و وقتی

389 بازدید | 21 پست

غذا میپزم گوشت غذا رو نمیخورم اما کباب و اینا دوست دارم 

از قضا یه روز ما پریود بودیم و خیلی خسته و داغون ظهر رفتم دم مدرسه دنبال بچه ها 

شب قبل بچه ها تو فیلم دیده بود که کباب با نون میخورن و هوس کرده بودن 

ما هم ته حسابوون پانصد داشتیم دل و زدیم به دریا و شش تا سیخ کباب گرفتیم و خودمم امدم خونه دوغ درست کردم 

دلتون نخواد و ما این کباب ها رو خوردیم و انگار این بدن ما قوتش امد و کنار شوفاژ گرفتم دو ساعت خوابیدم در حالی که من اصلا ظهر ها خوابم نمیبره 

یه مستند بود درباره گیاه خوارها نشون میداد من یاد این خاطره افتادم 

نوشجون

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید

خب این تاثیر دوغ با کبابه کلا هر دو اینا باهث خواب میشه

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی کباب گوشت گوساله بخورم ناخوداگاه عش میکنم

۲و ۳ساعت میخوابم

ولی گوسفندی نه برعکس سرحال میشم 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

گوشت نیازه بدنه 

چ قبول کنن گیاه خورا چ قبول نکنن انسان حیوانی ناطق هستش

مثل حیون میخوریم فقط تنها فرقمو عقلمونه

فک کن شیر جنگل بیاد علف بخوره مگ میشه😂

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
من وقتی کباب گوشت گوساله بخورم ناخوداگاه عش میکنم۲و ۳ساعت میخوابمولی گوسفندی نه برعکس سرحال میشم

نمیدونم چرا من چه با خوردن گوشت گوساله چه گوسفندی  هیچ تغییری نمیکنم 😂

نمیدونم چرا من چه با خوردن گوشت گوساله چه گوسفندی هیچ تغییری نمیکنم 😂

من گوشت گوساله اصلاا نمیخورم

بهم نمیسازه 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من منتظر ادامه تاپیک بودم چرا

سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه

بیشتر ببینید
ادامش بعد دو ساعت خواب پاشدم حرص خوردم سر درس و مشق بچه ها

سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه

بیشتر ببینید