2777
2789
عنوان

تاپیک آشنایی با علائم ظهور و ختم صلوات برای آقا💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8293 بازدید | 877 پست

غریبم آشنایم جز علی نیست
انیس ناله‌هایم جز علی نیست

اسیرم، مستمندم، بی‌نوایم
خدا داند نوایم جز علی نیست

مناجات و دعا از من نخواهید
مناجات و دعایم جز علی نیست

دلم تا شهر کوفه پر کشیده
که من حال و هوایم جز علی نیست

شهادت حضرت علی علیه السلام تسلیت باد 

🖤🖤🖤🖤

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیله قدر است ملاقات علی شد با علی
میزبان باشد علی، مهمان علی، مولا علی

من بی‌پناهم یاعلی غرق گناهم یاعلی
گم کرده راهم یاعلی بنما نگاهم یاعلی

مولا علی مولا علی

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت علی علیه السلام 🤲

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲
بیشتر ببینید

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

دوستان و خواھران خوبم ، امشب برای عاقبت بخیری خودمون و خانوادہ ھامون، سلامتی، عمر با برکت، زندگی سالم و از ھمہ مھمتر برای ظھور آقا فراوان دعا کنیم   ھمدیگہ رو بہ یاد داشتہ باشیم

اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ🤍

💜اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ💜

🤍اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ🤍

💜اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ💜

🤍اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ🤍

خیلی لطف داری عزیز دل، از دعای قشنگ خیلییی ممنونم همچنییین🌸 انشاءالله خداوند همه مون رو مشمول لطف و ...

مممنونم عزیزم خدا بهتر میدونه تاپیکتون چقد حالم و خوب کرد و دلم و خوشحال  ان شاءالله خدا خوشحالتون کنه بازم ممنونم ❤❤🌹

خدایا خودمو به تو سپردم.

مممنونم عزیزم خدا بهتر میدونه تاپیکتون چقد حالم و خوب کرد و دلم و خوشحال ان شاءالله خدا خوشحالتون ک ...

قربونت برم عزیزم❤ پیامای شما هم کلی حس خوب بهم داد❤

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

یا علی💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌