2777
2789
عنوان

واقعا پولدارا خیلی زندگی خوبی دارن

294 بازدید | 32 پست

اینکه حتی طرف با درس ب جایی نرسه با پول یه کاری جور میکنه برا خودش یا بلاگر میشه از پول باباش استوری عکس میذاره معروف میشه 

فقط پایین شهرا بدبختی میکشن

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو زندگی همه مشکلات هست

این ک بله ولی پول نباشه هیچ چاره ای نیس

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

پایین شهر هم اگر چهره خیلی زیبایی داشته باشه و هوش هم داشته باشه چه پسر چه دختر می‌تونه موفق بشه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید
اصلا اینطور نیستدرسته بی پولی هم درده اما پول هم ضامن خوشبختی نیست

درسته 

ولی تو ایران پول داشتن اولویته 

حداقل اینکه بخای زنده بمونی

پایین شهر هم اگر چهره خیلی زیبایی داشته باشه و هوش هم داشته باشه چه پسر چه دختر می‌تونه موفق بشه

اره دیگ بهرحال باید یکی رو داشت 

اونیکه دوتاشم نداره هیچی

درسته از این جهت آره

ولی خب بعضیاشون هم زنذگیشون داغونه 

امروز یکیو داستانشو شنیدم از آشناهای فامیلامون بود 

یعنی ببخشید بگم زندگی سگی دارن دروغ نگفتم 

پولدار بودن جنبه هم میخواد 

بعضیا اون پولو در جهت نابودی خودشون و خانوادشون استفاده میکنن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید

نه بابا به چشم دیدم

هر چی بامش بیش برفش بیشتر

بستگان خودمون ادم هست پولدار

شب عید هنه روش حساب باز میکنن ازش مول قرض نیکنن

بخوات عروسی بگیرن ازش پول قرض میکنن

بخوان جایی بزن سرکار میگن ضامت شو

بخوان وان بگیرن میگن ضامن شو

ستا ماشین داره

میخوان برن مسافرت میگن ماشینتو بده

قبول ندارم هرکسی مشکلات خودشو بعضیا با سیلی صورتشون سرخ نگه میدارن ونمیذارن کسی از بدبختیشون با خبر بشه پول همیشه خوشبختی نمیاره

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

درسته از این جهت آرهولی خب بعضیاشون هم زنذگیشون داغونه امروز یکیو داستانشو شنیدم از آشناهای فامیلامو ...

میفهمم چی میگی 

فقط باید برنامه داشت 

ک چطور باید خرج کرد