2777
2789
عنوان

تاپیک آشنایی با علائم ظهور و ختم صلوات برای آقا💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8187 بازدید | 877 پست
باورم نمیشه واقعا اینکارو میکنین؟ نمیدونین چقدرر خوشحال شدم امشب تا صبح برای حاجت رواییتون دعا میکنم ...

الهی🌸 من بیشتر خوشحال شدم با حرفتون😍😍 منم برای شما دعا میکنم الهی حاجت روا بشین💚

خدا رحمتشون کنه💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج#  

حسبی الله ونعم الوکیل.                                                           خدایا هم میدونی،هم میتونی🙏    مادرم 😘😍❤️

اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا دختراشون برامصلوات بفرستین ک ب امید خدا از شرکت بهم زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم 

شاید از این محیط بسته دور شدم و ی فرجی شد تو زندگیم ب امید خدا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

🌸                       

من زنی هستم آزاددرفطرت من حیانهاده شده،می دانم کجابایدشرم کنم وکجامی شود رهابود،توبه من نیاموز

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

🌸                       

من زنی هستم آزاددرفطرت من حیانهاده شده،می دانم کجابایدشرم کنم وکجامی شود رهابود،توبه من نیاموز