2777
2789
عنوان

تنبلی روده 😢

386 بازدید | 47 پست

آخه اینم ارث‌به من  رسیده

روده ام شدیدا تنبله 

هر چی رو امتحان کردم جواب نمیده

راه حلی دارین ؟

🫠خدمت اونایی که نمیدونن همون جریان یبوست شدید

درد دارم 

میدونی 😕بیشترین تلاش مو 😞سی ایی بود که تونه نگه داروم ولی خو تو نخواسی نگه داشته بشی💔

اب و مایعات زیاد ببین مایی ک همیشه یبسیم باید دو برابر بقیه اب بخوریم اگ بقیه ۸ لیوان ما ۱۶ لیوان 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اب و مایعات زیاد ببین مایی ک همیشه یبسیم باید دو برابر بقیه اب بخوریم اگ بقیه ۸ لیوان ما ۱۶ لیوان

آره  من چند روز آب کم خوردم ایجور شد

از دیشب هی سالاد هی گوجه هی مواد فیبر دار

هی انجیر 

روانی شدم هیچی به هیچی

میدونی 😕بیشترین تلاش مو 😞سی ایی بود که تونه نگه داروم ولی خو تو نخواسی نگه داشته بشی💔

منم همش یبوست دارم ورفلاکس. بایدآب زیادبخوریم

😢 لعنت بهش خیلی بده 

اولا شیاف گلیسیرین استفاده کن و یه روش بهتر تو دسشویی اب ولرم رو با کمی فشار تو روده یه کم خالی کن ا ...

این کارو دکتر میگفت نکنید خودتون باعث پارگی روده میشه🥴

شیاف چندشم میشه 

آره من چند روز آب کم خوردم ایجور شداز دیشب هی سالاد هی گوجه هی مواد فیبر دارهی انجیر روانی شدم هیچی ...

هر وقت اینطور شدی اب بیشتر بخور 

من سالهاس درگیرم انواع اقسام روشا رو رفتم هیچی مث مایعات زیاد جواب نمیده 

در گزینه های بعدی اش و خوراک لوبیا

خیارگوجه و اینا بدترمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
اینجا یکی میگفت تو نافش چند قطره روغن زیتون میریزه و اطرافش رو ماساژ میده خوب میشدیکی هم میگفت با خو ...

دوغ دلیل یبوست برا ماها

این کارو دکتر میگفت نکنید خودتون باعث پارگی روده میشه🥴شیاف چندشم میشه

هیچی نمیشه ما چندین ساله میکنیم  اصلا با فشار نده همون اب بره کافیه یبوست خودش باعث پارگی مقعد و شقاق میشه بیرون میزنه 

هر وقت اینطور شدی اب بیشتر بخور من سالهاس درگیرم انواع اقسام روشا رو رفتم هیچی مث مایعات زیاد جواب ن ...

🥴 وای فقط میترسم به بیمارستان بکشه

هیچی نمیشه ما چندین ساله میکنیم اصلا با فشار نده همون اب بره کافیه یبوست خودش باعث پارگی مقعد و شقا ...

دقیقا الان همینجوری شدم 🥴 

حالا امتحان میکنم

🥴 وای فقط میترسم به بیمارستان بکشه

اونا ک گفتمو امتحان کن

سیب درختی

دانه چیا 

خاکشیر با اب ولرم

چای و عسل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید