2777
2789
عنوان

شوهرم سرد شده ازم

533 بازدید | 49 پست

چند شب پیش دعوا بدی کردیم حدود ۱هفته پیش‌ مقصرم اون بود ک بهم گف چشم چرون هول‌ به مردا نگاه میکنی و ب شوهر خواهرم نگاه کردی منم به خانوداش گفتم چون چندین دفه تکرار کرده بود و پشیمونم نبود و بهم گف برو منم داشتم میرفتم ازم‌فیلم گرف توی کوچه ک ترک منزل میکنه واسه قاضی و به همسامون ک همون موقع رسید گف شاهد باش و طلاهام دراورد گوشی ک خودم خریدمو گرف و کتکم زد هرچی راز ازخودمو خانوادم میدونس ب خانوادش گف هردومون مقصر بودیم بخاطر بچه هام نرفتم چون واقعا دلش ندارم خانودمم پشتم نیستن وفقط حرف میزنن شغلم ندارم بچه هام نمیزاره ببینم اگه برم گفتم بخاطر بچه هام هستم اونشب اومد گف غذا درس کردم بیا نرفتم و باز مثل چند شب بغدش جام جدا کردم چون خیای کارای بدی کرد اونشب همه پل خراب کرد از اونشب ک محلش ندادم دیگه سرد شد حتی رابطم نمیخاد ونداریم چندبارم رفتم سمتش و اهمیت نداد گف دیگه سمتت نمیام اخرین بارم بهم گف حیوون حتی جلو بقیه میگه زن بده نگیرید و منو خجالت زده میکنه 

منم به توجه محبت نیاز دارم نمیتونم ادامه بدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش خیانت کنم من ادم مهر طلبیم

مهرطلبی چ ربطی ب خیانت داره خانوم😐

طلاقتو بگیر برو هر چقد ک میخای از کسایی ک کتکت نمیزنن و مث اشغال باهات رفتار نمیکنن مهر بطلب 

نگو بخاطر بچه هام نمیتونم ک دیگه تو این شرایط نمیتونی هم خدارو بخای هم خرمارو