2777
2789
عنوان

تنبلی روده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 47 پست
وای من هفته ی پیش دیگه داشتم رسما می ترکیدم از یبوست😫رفتم دکتر گفتم توروخدا یه کاری کن کلی امپول و ...

وای منم جر خوردم😐 دیشب مردم فک کن معدم هم اسید میداد

هر چی هم میخوردم پیاده روی فایده نداشت

میخواستم برم بیمارستان دیگه از ترس کلونوسکوپی و اینا نرفتم

😶 ولی خب بلاخره خوب شدم 

ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بیشتر ببینید
دوتا سیلاکس بخور

آخه خودم دارو مصرف میکنم 

میترسم تداخل بده 

ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیدم تنقیه خطرناکه ممکنه روده پاره بشه

تو بیمارستان نه

تو خونه بله

بیشتر ببینید
اشتباه می‌کنید کلیه‌هاتون زیر فشار میرن و زود پیر میشن،هر چیزی حتی آب باید به قاعده مصرف بشه همون 8 ...

من همو ۸ ام یادم بمونه بخورم

ولی خو تابستون بیشتر 

الان زمستون بود تشنمه نمیشد

بیشتر ببینید
آره من چند روز آب کم خوردم ایجور شداز دیشب هی سالاد هی گوجه هی مواد فیبر دارهی انجیر روانی شدم هیچی ...

سماق رو امتحان کردی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
وای منم جر خوردم😐 دیشب مردم فک کن معدم هم اسید میدادهر چی هم میخوردم پیاده روی فایده نداشتمیخواستم ...

اسی شربت انجیر هم امتحان کن

من به توصیه کاربرای اینجا گرفتم نتیجه داد

خود انجیر سنگین بود برام اذیت میشد معدم

ولی اینو از داروخونه گرفتم خوب بود👌🏻

💔دل نشکنیم💔

وااای منم اینطوریم الا ی ماه ایتطوری شدم با زور خوردن فلوس و کاهو شاید ی بار برم دشویی یا ن اگه روشی امتحان کردی ک اوکی بوده حتما بم بگو خودمم دارو مصرف میکنم هم برای معده هم برای روده خیلی میترسم چیزی بخورم ازوقتی اینطوری شدم پوستمم خراب شده ی وضعی اصلا میترسم مشکلی پیش بیاد 

اشتباه می‌کنید کلیه‌هاتون زیر فشار میرن و زود پیر میشن،هر چیزی حتی آب باید به قاعده مصرف بشه همون 8 ...

اشتباه نیست عزیزم دکتر گفته نسبت ب وزنم ۸ کمه و اب و مایعات دفعمو باز میکنه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
من همو ۸ ام یادم بمونه بخورمولی خو تابستون بیشتر الان زمستون بود تشنمه نمیشد

خوردن 8 لیوان آب باید روتین زندگی باشه و ربطی به تابستون و زمستون هم نداشته باشه یا تشنه باشیم یا نه باید عادت کنیم از حالت دلبخواهی خارجش کنیم.

کمبود مصرف آب به تمام بدن به مرور سالیان آسیب میزنه و بعد از سال‌ها عوارض اون خودش رو نشون میده

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.