2777
2789
عنوان

چقد گاون اونایی که بهشون تبریک عید میگی جواب نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 83 پست

من فقط متنفرم از کسایی که پیام تبریک کپی میکنن برا همه فوروارد میکنن 

خب جواب بدیم بهشون که زور داره چون اون برات ارزش قاعل نشده حداقل یه پیغام بنویسه 

بخوای جواب کپی شده برا اونم بفرستی در جواب تبریکش که زشته 

واقعا آدم نمیدونه چیکار کنه 

من امسال هر کی کپی شده فرستاد اصلا باز نکردم پیغامش که جواب بدم 😁😁

سلام وقتتون بخیر💚✨

طبیعی هستش ناراحت بشید

اما یاد بگیرید توی زندگی وقتی محبتی به کسی کردید یا کاری برای کسی انجام دادید،توقع جبران نداشته باشید

اینطوری خیلی کمتر اذیت میشید

اون محبتی که انجام دادید رو صرفا از روی خیرخواهی خودتون بدونید

و اگر ایشون واکنشی نداشت،جوابی نداد،یا محبت رو پس زد دیگه مشکل خودشون بوده و لازم نیست شما ناراحت باشید

« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط متنفرم از کسایی که پیام تبریک کپی میکنن برا همه فوروارد میکنن خب جواب بدیم بهشون که زور داره ...

منم دقیقا بدم میاد مثلا مامانم بابام اینا که یکم از هم فاصله داریم پیام اماده میفرستم چون میدونم شبش میرم خونمون حضوری تبریک میگم ولی ب این یکی چون میدونستم نمیریم خونشون خودم نوشتم که جواب نداد الان ناراحتم که چرا من حتی ب خانوادم اماده کپی کردم فرستادم ولی واسه این وقت گذاشتم اخرم جواب نداد🤦🏼‍♀️

منم دقیقا بدم میاد مثلا مامانم بابام اینا که یکم از هم فاصله داریم پیام اماده میفرستم چون میدونم شبش ...

عیب نداره عزیزم شما شخصیت و ادب خودتو نشون دادی اونم ادب و شخصیت خودشو 

اصلا ناراحت نشو و بهش فکر نکن دیگه 

سلام وقتتون بخیر💚✨طبیعی هستش ناراحت بشیداما یاد بگیرید توی زندگی وقتی محبتی به کسی کردید یا کاری بر ...

سلام سال نو مبارک 💐

خیلی دلم میخواست اینجور ادمی بودم که شما گفتی خیلی تلاش کردم با خودم حرف زدم که قانع بشم اما نمیشه 🥺

فک کنم آدمای مسن دوست دارن طرف یا حضوری بره یا لااقل تلفن بزنه اگه بهشون پیام بدی حس میکنن اونقدر ...

راستش تازه رفتن ی خونه جدید خیلی شیک و بزرگه از وقتی رفتن رفتارش یجوری شده انگار خیلی سطح بالا هستن درصورتی که خودش تو ی خونه بزرگ شده که کلا ی اتاق بوده خونه قبلیشون درحد معمولی بود همیشه تعارف میکرد از وقتی جا ب جا شدن چندبار پیامش دادم برگشت بهم گفت شوهرم رفت خبرت میکنم بیا راحت باشیم شوهر رفت چند روزی ی شهر دیگه کارداشت ولی اصلا ب من نگفت بیا منم بخاطر همین حضوری نرفتم 

سلام سال نو مبارک 💐خیلی دلم میخواست اینجور ادمی بودم که شما گفتی خیلی تلاش کردم با خودم حرف زدم که ...

سال نوی شما هم مبارک✨

طبیعی هستش

تغییر سخته و ذات انسان در برابر تغییرات مقاومت میکنه چون ذاتا راحت طلب آفریده شده

ولی به مرور میتونید به دستش بیارید

فقط کافیه استمرار داشته باشید و تمرین کنید

« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»

عیب نداره عزیزم شما شخصیت و ادب خودتو نشون دادی اونم ادب و شخصیت خودشو اصلا ناراحت نشو و بهش فکر نکن ...

ممنون که سعی کردی ارومم کنی 😘😘

دقیقا حرف شما درسته ی معلم داشتیم میگفت ب هرکی خوبی میکنید فکر کنید دیونس ادم هیچوقت از ی دیونه توقع نداره چون هیچی نمیفهمه با حرف شما یاد این جمله افتادم💐

ممنون که سعی کردی ارومم کنی 😘😘دقیقا حرف شما درسته ی معلم داشتیم میگفت ب هرکی خوبی میکنید فکر کنید ...

فدات شم 🥰🥰🥰

آره واقعا هم همینطوره ...واقعا زندگی و جوونی و عمر و اعصاب آدم ارزشش خیلی بیشتر از اینه که بخاطر هر چیزی و هر کسی بخوای خرابش کنی 

فدات شم 🥰🥰🥰آره واقعا هم همینطوره ...واقعا زندگی و جوونی و عمر و اعصاب آدم ارزشش خیلی بیشتر از این ...

همینجوری بااین اوضاع اقتصادی تو ۲۴ سالگی موهام سفید شده دیگه اینا بماند

خدا لعنت کنه اینجور ادما رو من که شوهرم خودش از مادرش بیشتراز من‌متنفره دلش میخواد مادرش بمیره همه ر ...

شوهر سابق من با اینکه میدونست اونا چقدر عوضی هستن ولی حسابی طرفشون رو می‌گرفت و میگفت اونا فرشته ان مشکل از توئه