2777
2789
عنوان

چقد گاون اونایی که بهشون تبریک عید میگی جواب نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 83 پست
ولی ادم حس بدی میگیره🥺

تجربه میگه مهم اونیه که باید جواب بده جواب داده باشه .

بقیه هم کلی سرشون شلوغه ‌.اهمیت نده .حس بد را نگیر خوش باش

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای سرت . خودم بهت تبریک میگم انشاءالله سالی پر از شادی و سلامتی و موفقیت داشته باشی انشاءالله همین ...

ممنون مهربون ❤

همچنین برای شما 🌸

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
عزمزمه خودتو ناراحت نکن مطمئن باش یا ندیده یا بچه ای سین کرده یا سین کرده بلد نبوده تایپ کنه

ممنون که سعی کردی از ناراحتیم کم کنی💐🤗

ولی گاهی وقتا که کنار هم بودیم کسی پیام میداد بهش سریع جواب میداد مثلا داشتیم حرف میزدیم وسط حرف زد بقیه سرگرم پیام دادن میشد قبلا بهش پیام دادم مثلا اخر شب پیام دادم احتمال دادم خواب باشه صبحش ساعت ۶ جوابمو داده بود 

من جز چند نفر به کسی تبریک نگفتم حتی دایی و...هر سال عید با یک نقاب متحول شده الکی به هم تبریک میگن ...

دقیقا منم بخاطر همین ب کسی تبریک نمیگم هرکی که در طول سال کنارم بوده از حالم خبر داشته بهش تبریک میگم ب عمه شوهرمم بخاطر اینکه هوا شوهرمو داره ب احترام پیام دادم 

من خوشبختانه جاری ندارم ولی همین مادر شوهر و ی خواهرشوهری که دارم کار ۱۰تا جاری رو انجام میدن 😂

منم مادرشوهر نداشتم دو تا خواهر شوهر داشتم جای ده تا مادر شوهرم پر میکردن البته الان جدا شدم ولی نفرتم تمومی نداره نفرینشون میکنم 

منم مادرشوهر نداشتم دو تا خواهر شوهر داشتم جای ده تا مادر شوهرم پر میکردن البته الان جدا شدم ولی نفر ...

خدا لعنت کنه اینجور ادما رو من که شوهرم خودش از مادرش بیشتراز من‌متنفره دلش میخواد مادرش بمیره همه راحت شن