2777
2789
عنوان

چقد گاون اونایی که بهشون تبریک عید میگی جواب نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 83 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه دوست ۱۵ ساله دارم هیچ وقت تبریک نگفته الان وکالت قبول شده صبح کله سحر یه پیام بلند بالای فلسفی فرستاده تهش هم نوشته بود ارادتمند.....با فامیلشو 

ای  بدم اومد  بعد چند ساعت نوشتم خانوم وکیل عید شمام مبارک ...صب کله سحر حالم بد شد

سلام وقتتون بخیر💚✨طبیعی هستش ناراحت بشیداما یاد بگیرید توی زندگی وقتی محبتی به کسی کردید یا کاری بر ...

سلام 

ببخشید شما اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط هم قصد تون تبریک باشه نه هدیه بردن چه جوابی میدین 🥲 

اگه بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب چه رفتاري کنیم 

بعدم بی دلیل بلاک کنه 🥲🥲

من واسه یه نفر همه‌ مناسبت ها اولین نفر پیام تبریک می دادم 

ولی با رفتار هاش نشون داد که‌ ارزش یه سلام هم نداره 

چه برسه به تبریک 

هیچ وقت وآسه کسی اهميت قائل نشین 🥲🥲

آدما خیلی بد شدن

من واسه یه نفر همه‌ مناسبت ها اولین نفر پیام تبریک می دادم ولی با رفتار هاش نشون داد که‌ ارزش یه سلا ...

اره موافقم ادما اینجوری شدن که هیچی رنگو بودی قدیم رو نداره نه عید عیده نه ماه رمضان مثل قبل کلا هیچ مناسبتی مثل قبل نیست 🥺

سلام ببخشید شما اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون ق ...

سلام طاعات و عباداتتون قبول🧡✨

روابطم رو با همچین شخصی کمتر میکردم چون مشخص هستش که میلی به هم صحبتی با من نداره.

« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»

سلام طاعات و عباداتتون قبول🧡✨روابطم رو با همچین شخصی کمتر میکردم چون مشخص هستش که میلی به هم صحبتی ...

اخه مگه من چی کارش کردم 

مگه بده پيام تبریک تولد یا احوالپرسی 🥲 

سلام طاعات و عباداتتون قبول🧡✨روابطم رو با همچین شخصی کمتر میکردم چون مشخص هستش که میلی به هم صحبتی ...

از دستش ناراحت بودم 

گفتم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 🥲 

اخه مگه من چی کارش کردم مگه بده پيام تبریک تولد یا احوالپرسی 🥲

شما کار اشتباهی نکردید،لااقل توی اون لحظه

به هر حال کمتر به گذشته فکر کنین،فکر به گذشته نیرویی که واسه آینده نیاز داریم رو مصرف میکنه...

« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»