2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 18516 بازدید | 394 پست

عزیزم این وناراحتی که الان داری به خاطر اینکه نمیتونی بگی نه،

پس فردا اگه موافقت کنی قطعا با مشکلای بزرگتر و دلخوری های بدتر از الان پیش میاد

فوقش الان میگی نه چند وقت دیگ اگه پولو دادی بهشون اگه پس ندادن و اینا ممکنه بدتر ازاینا دلخوری پیش بیاد بینتون 

ازاون طرف اگه گفتن میخای چیکار بگو پول رو میخام واسه جهیزیم یامیخام واسه فلان کار هزارتا بهونه هستااا

بعد یمدت بلاخره از ی جایی جور میکنن حالا یادشون میره اینو میگن نیاز داشته خودش و فلان

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم چرا بد باشه!

طلا زحمت نگهداری و دزدیده شدن داره...

بگو خونه رو باید تو محضر به نامم بزنی با سند تک برگ جدا و حتما هم ی مبایعه نامه بنویسید که من آنقدر طلا دادم و دو دنگ طلا از خونه به ثبتی فلان رو خریییییدم

بعدا نزنه زیرش بگه هبه بود و بماله درش!

بعدم خونه هر روز داره میره بالا...

بگو من طلا مو میخواستم بزارم صندوق و سود بانکی بگیرم، برای اینکه حلال باسه و منم راضی ماهی ۵ ت به من اجاره بدید

به دختر مجرد باید کمک کرد نه اینکه ماحصل سالها تلاششو هاپولی کنن،زندگی مجردی خودش پر از ترس از آینده و اضطراب هست بعد تنها پشتوانتم بردارن .

اصلا با زندگی و اینده خودت این کارو نکن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

من باشم هرگز نميدادم، رابطه م هم با داداشم خیلی خوبه 

خودمون می‌خواستیم خوخ بخریم، طلا قرض کردیم و معادل‌ طلا پس دادیم 

طلا خیلی بیشتر از خونه میره بالا، اگر جنگ بشه که قیمت خونه به شدت میاد پایین، از طرفی خونه به نامت بزنن پس‌فردا پولت رو لازم داشته باشی چطوری میخوایی ازشون بگیری؟ اگر خونه به نامت بزنن باید منتظر بمونی هر وخ داداشت پولدار شد پولت رو بده، که حالا حالاها توو قسط و قرض خونه س 

ما خودمون با قرض و قسط و... خونه خریدیم و داداشت رو کاملا درک میکنم، اما توصیه نمیکنم برای خرید خونه داداشت طلا بهش بدی

اسی چیکار کردی خبرتون کن بعدم بلایک

امروز اومد خونه بابام اینا بهش گفتم رو طلای من حساب نکنین من پولمو لازم دارم 

چیزی نگفت خیلی ناراحت شد 

انقد دلشکسته شد و با غمگینی سکوت کرده بود 

از خودم خجالت کشیدم و خیلی دلم براش سوخت 

داداشم خیلی مضلومه خیلی 

حالم خیلی بده

هر مقصدی یه راهی داره نمیشه از یه جاده به همه مقصدها رسید اول ببین مقصدت کجاست تا توی جاده ها گم نشی 

عزیزم چرا بد باشه!طلا زحمت نگهداری و دزدیده شدن داره...بگو خونه رو باید تو محضر به نامم بزنی با سند ...

داداشم دنگ بنامم میزنه اصلا اونجوری نیست که بخواد طلای منو بگیره کارش که راه افتاد بزنه زیرش 

ولی من مشکلم اینه که طلا همش داره بالا میره ولی خونه اندازه طلا بالا نمیره 

داداشم خیلی مظلومه خیلی 

هر مقصدی یه راهی داره نمیشه از یه جاده به همه مقصدها رسید اول ببین مقصدت کجاست تا توی جاده ها گم نشی 

عزیزم این وناراحتی که الان داری به خاطر اینکه نمیتونی بگی نه،پس فردا اگه موافقت کنی قطعا با مشکلای ب ...

امروز اومد خونه بابام بهش گفتم 

خیلی دلشکسته شد 

خیلی براش ناراحتم 

تف به پول که بخاطرش دل داداشمو شکستم 

ولی خب منم برنامه هایی دارم برای خودم 

موندم حیرون 

عزیزم شما ۳۸ سالته اگه الان پولتو بدی برا خونه داداشت درسته که شریکت میکنه و پولت محفوظ میمونه ولی ا ...

دنگ رو بنامم میزنه مطمعنم 

میگه ۲ سال زندگی کنم بعدش خونه رو میفروشم هر کسی سهمشو اندازه دنگش برمیداره 

دلم خیلی براش می‌سوزه 

از طرفی هم نمیتونم قید طلاهامو بزنم 

امروز اومد خونه بابام بهش گفتم خیلی دلشکسته شد خیلی براش ناراحتم تف به پول که بخاطرش دل داداشمو شکست ...

آخ دلم سوخت ولی خودتم حق داری گل 

نمیتونی از کسی کمک بگیری براش 

خواهری یا برادری یاهمین پدرت

با پدرت صحبت کن بگو زمینی چیزی داره بفروشه براش گناه داره پول میخاد واسه همین روزاش دیگ بقیه روزا به چ دردش میخوره؟

گفتی خواهرت پولداره یکم دلش رو به رحم بیار باهاش صحبت کن یکم کمک کنه پس میده بهتون جای دوری نمیره