2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19519 بازدید | 398 پست
آره پیام خوبه به زنش پیام بدم بهتره باور کن به خودش روم نمیشه پیام بدم خیلی چشم امید به کمک من داشت

الکی چشم امید داشت( در حقیقت چشم طمع داشت) شما که بهش قولی نداده بودی!فقط سکوت کردی اونام دارن سواستفاده می کنن! دنگ خونه به درد شما نمیخوره! بگو میخوام طلا پس انداز کنم پس فردا برا خودم آپارتمان کوچیک بخرم...اونام ۸ سال تو محله پایین زندگی کردن حالا ۲_۳ سالم روش! برن تو همون منطقه خونه بخرن ۳ سال دیگه که واماشون صفر شد، وام جدید بگیرن برن منطقه بهتر 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

باهاشون رو راست باش به زنداداشت پیام بده بگو من فکرامو کردم دیدم نمی تونم همه طلاهامو بفروشم 

قول ۲۰۰ تومن از اول دادم به اندازه ۲۰۰ طلا بهتون میدم 

خورد خورد به گرم بهم پسش بدین 

بقیشم سهم برادرتون از طلاهای مادرتونو از داداش دیگه بگیرین  بهش بدین 

هم کار برادرتون راه میفته هم شما ضرر نمی کنین

صبح میشه این شب ، باز میشه این در ، صبر داشته باش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشکل اینجاست نمیتونه طلا بهم پس بده میگن فقط دونگ خونه بنامت میزنیم داداشم خیلی قلبش پاکه خیلی هم زح ...

مقصر خودتی که از اول نه نگفتی درست حسابی..‌اصلا این کارو نکن اصلا اشتباه میکنی.....این بلا سر خواهر شوهرم اومد برادرشوهرم خواست خونه بخره اومد گفت طلات بده بهت دنگ میدم و فلان اینم بنده خدا داد کلی طلا اندازه همون طلای شما طلا داد یه میلیارد دنگی که نزد به نامش طلا هم ازدستش  رفت اینم شد جواب اعتماد به حرف برادرش...خواهر شوهر من مجرد هست و سن بالا خودش ۳۰ سال کار کرده اون طلاهارو خریده بود شوهر منم بهش گفت من بهت گفتم نده این برات کاری نمیکنه از دستت میره گوش ندادی الان خیلی ناراحته خواهرشوهرم دستش هم هیچ جا بند نیست فقط میگه غلط کردم غلط کردم ...تازه دنگم میداد به دردش نمی‌خورد نمیتونست بگه بفروش سهممو بده که ....توام اشتباه نکن بعدا دو دستی میزنی تو سر خودت

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

چرا از داشته ها و میزان حقوق و پس انداز تون همه باید خبر داشته باشن؟ عزیزم به نظرم نده بهش ، مطمعن باش یه وجب خونه هم به نامت نمیزنه 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
خواهرم مولتی میلیاردره جرات نکردن حتی یک میلیون ازش قرض بگیرن چون انقدر آدم قاطعیه همیشه میگه مالم ب ...

ببخشید ولی خیلی خیلی کارت اشتباه بوده که درمورد محل زندگی و خونه‌شون نظر دادی و بعد هم امیدوارشون کردی

عزیزم شما ۳۸ سالته 

اگه الان پولتو بدی برا خونه داداشت درسته که شریکت میکنه و پولت محفوظ میمونه ولی ازش هیچ وقت نمیتونی استفاده کنی

بعدم شما خودت خونه نمیخوای؟؟تا کی خونه پدر و مادر میتونی بمونی؟الان قیمتا داری نردبونی میره بالا  به نظرم طلاهاتو حفظ کن فعلا

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
خب بده بهشون خواهربرادر هستید دیگه خونه پدری هم بگو بزنن به نامت به جاش والا

ممکنه خواهر و برادرای دیگه هم داشته باشن و بازهم همون اش و همون کاسه

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی

ملت چه پررو شدن

برادره همچین میگه یک میلیارد بهم قرض بده اونم چی؟؟ طلا!!!! 

انگار داره میگه یک میلیون بهم قرض بده یا یک گرم بهم قرض بده

من تمام دارو ندارم تو زندگیم یه دختره

روزی اگه بخواد خونه بخره و رو پول من حساب باز کنه طلامو براش نمیفروشم

که بچمه

چ برسه به داداش

نه نده

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
بیشتر ببینید