2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19627 بازدید | 398 پست

شما بحث دایی و مادرا رو نمیدونید ظاهرا که دایی ها کل دارایی مادرارو میکشن بالا مادرا هم میگن داداشم برده غریبه که نیست
به نظرم ا

ه دوباره بهتون گفت صاف تو چشماش نگاه کن بگو نمیدم یه خونه دیگه پیدا کن

کاربر اقا هستم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

داداش سیخی چند نده اصلا بگو چیزی ندارم چه فایده اگه اون ها خونه خریدن اون ها حالشو میبرن اگه بعد پول لازم شدی که اون ها صدساله خونه نمیفروشن بهت پول بدن احساسی تصمیم نگیر 

شما بحث دایی و مادرا رو نمیدونید ظاهرا که دایی ها کل دارایی مادرارو میکشن بالا مادرا هم میگن داداشم ...

خیلی دلم میخواد رک و پوست کنده بگم پشیمون شدم طالاهامو نمیدم 

ولی الان خیلی دیر شده چون زار و زندگیشو فروخته به هوای اینکه من کمکمش میکنم و میره خونه می‌خره 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بیشتر ببینید

خونه هم مثل طلاس اما چیزی که هست اگه به نامت هم بزنن تو عملا نمیتونی هیچ استفاده ای از اون بکنی و اونا هم به اون راحتی از اونجا بلند نمیشن که پولت رو بتونی بگیری. کاش اصلا نمیذاشتی بفهمن انقدر پول داری. باید نه گفتن رو بلد باشی. بهش بگو نه. چون اگه نگی زحمات یه عمر خودت هدر رفته

بدی دیگه با سرمایه زندگیت خداحافظی کن چون اونا میخوان بشینن تو اون خونه و تو حتی نمیتونی رهن و کرایه ...

آره میدونم 

من بخاطر رودربایستی همیشه از زندگی سیلی خوردم 

چون هیچ وقت آدم قاطعی نبودم 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بیشتر ببینید
خب اگه نمیتونی نه بگی بگو علاوه بر دنگ من اجاره ماهیانه اندازه دنگم میگرم که یخ بخشی از ضرورت جبران ...

اونا هر چی میگم میگن چشم 

چون نیاز دارن به این پول 

داداشم و زنش گفتن میریم دفترخانه‌ به اندازه پولت دنگ خونه بنامت میزنیم 

ولی مشکل اینجاست که طلا خیلی سود داره 

خونه تا چند سال دیگه انقدری روش نمیره که روی طلا میره 

بیشتر ببینید
آره میدونم من بخاطر رودربایستی همیشه از زندگی سیلی خوردم چون هیچ وقت آدم قاطعی نبودم

ببین داداشت بره پایین شهر خونه بخره ،بعد چند سال دوباره پس انداز کنه بره جای بهتر .

صلا بدی دیگه نه طلا نداری نه خونه 

داداشت بشینه تو خونه دیگه بلند نمیشه و تو هم نمیتونی بفروشی 

اگه سرمایه بخوای میانه تون بهم‌میخوره

یا فاطمه زهرا#
خونه هم مثل طلاس اما چیزی که هست اگه به نامت هم بزنن تو عملا نمیتونی هیچ استفاده ای از اون بکنی و او ...

من بخاطر اینکه هیج وقت آدم قاطعی نبودم همیشه از زندگی سیلی خوردم 

من نه گفتن رو بلد نیستم 

آدم شلی ام 

قاطع نیستم 

تف به من 

با این قاطع نبودنم اونا رو هم توی هچل انداختم

بیشتر ببینید