2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19582 بازدید | 398 پست

داداشت مگه چقدر داده؟

ک نمیتونه بخره

شهرستان با ۱.۵ نهایت تا ۲ میشه بهترین خونه رو خرید

تهران هم پایین شهر میشه ی خونه نو ساز

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره و میگه مجرد پول میخواد چیکار ، خرج خانواده ت کن تازه توقع داره به بقیه ی اعضای خانواده م که متاه ...

چه بدمنم توعقدجداشده بودم نزدیک15سال کارکردم ولی پولاموپس اندازکردم مغازه خریدم اربابام خدابیامرز نزدیک دوسالونیم ازفوت پدرم میگذره پارسال فهمیدم برقش مشترکه بایه مغازه دیگه ،قراربودهمه امتیازاتش جداباشه🤦

یه وعده ای دادم یه غلطی کردم گوهی خوردم هی درباره خونه شون نظر دادم هی گفتم فلان منطقه عالیه این چه ...

وای دورازجونت ولی خیلی کاربدی کردی خودت توقعشون روبردی بالا.حالایه دروغ مصلحتی بگوبگومثلااستخاره کردی راه نداده

من بودم میدادم داداشم ولی در عوض خونه پدری رو میگفتم سهمی نداره و سهمش بهم فروخته

به نظرتون این برادر همچین کاری میکنه؟

اسی نمیدونم چرا معتقده برادرش آدم خوبیه. داداشه داره تو چشمش نگاه میکنه میگه تو مجردی پس‌انداز میخوای چیکار؟!

بعد این میاد خونه میده به خواهرش؟ سهم‌الارث میده؟

اینا به اسی به چشم طعمه نگاه میکنن که چون کسی رو نداره میشه بهش ضربه زد

و چون احتمال میدن مجرد بمونه میشه بعدها هم سهمش رو بالا کشید و نداد

هزار بار دور از جون اسی، اسی رو به چشم گاو شیرده میبینن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید
به نظرتون این برادر همچین کاری میکنه؟اسی نمیدونم چرا معتقده برادرش آدم خوبیه. داداشه داره تو چشمش نگ ...

پدرم فوت کرد داداش بزرگم قبل اینکه گواهی فوت صادرشه همه حسابای بابام رو خالی کردطوریکه مااصلانفهمیدم چقدپول توحساب بوده.رفت باامتیازوام بابام خدابیامرزوام گرفت همه روبه جیب خودش زد.یه مغازه خریدازمادرم میخاست نصف پولش رونده به بدبختی ازچنگش درآوردیم .الآنم بازرنگ بازیاش ته چاهه

عزیزم

میتونی اینجوری بگی که قیمت طلا داره بالا میره ‌و فروختن طلا الان ریسک هست میخوام چند ماه صبر کنم و با پولش به خونه نقلی خودم بخرم یا بگو چند ماه صبر کنم طلاهام و  زمینو بفروشم یه خونه بخرم

بگو من نمیتونم تا آخر عمر کار کنم میخوام خونه بخرم اجاره بدم

کمک خرجم بشه

بعدش الان طلاهای مادرتون بدون استفاده هست سهم داداشت همگی صحبت کنید مجبور بشه بده داداش بزرگتون

به داداش کوچیک هم بگید شما رو سهم خودت میتونی اظهار نظر کنی

الان نیاز داره و باید کمکش کرد

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
پدرم فوت کرد داداش بزرگم قبل اینکه گواهی فوت صادرشه همه حسابای بابام رو خالی کردطوریکه مااصلانفهمیدم ...

پدرم به عمه.م همچین محبتی کرد

اینقد نمک نشناس شدن خودش و توله‌هاش بعدش

سال.ها حتی به پدرم سلام ندادن

از پدرم شکایت کردن، دادگاه رای آخر رو به نفع پدرم داد و جریمه‌شون کرد

پدرم بازم بزرگواری کردن و ۹ ماه پیش رفتن شهرستان رضایت بدن و جریمه نگیرن، تو شهرستان دچار حادثه شدن و از دنیا رفتن

امسال سیاه پوشیم و ۹ ماهه شب و روز گریه میکنم بخاطر یه لطف به یه آدم اشتباه

اصلا یکی میخواد با خانواده مراوده مالی کنه و کسی رو حمایت کنه من از سر تجربه میگم نکن که هم مالت میره هم رابطه‌تون

مراوده با قوم و خویش تهش دلخوریه، پس بهتره اسی پولش رو داشته باشه و دلخور باشه تا اینکه با جیب خالی دلخوری بکشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید

دعا کنین بخیر سپری بشه هم داداشم با پول خودش خونه بخره هم نیاز نباشه من طلاهامو بفروشم 

خیر برای داداشم و خیر برای من 

الهی آمین 🙏

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن

پدرم به عمه.م همچین محبتی کرداینقد نمک نشناس شدن خودش و توله‌هاش بعدشسال.ها حتی به پدرم سلام ندادناز ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو و بهت صبربده عزیزم.منم خیلی خیلی ناراحتم ازفوت پدرم چون بچه هام اصلانفهمیدن  پدربزرگ یعنی چی .دخترم یکسالش شدکه فوت کرد.پسرمم که اصلانبود. 60سال عمرش یکسره تلاش کرد وپس اندازکرد.خدابیامرزهیچی براخودش نخریدفقط فکربچه هابود.تازه میخاست یه نفسی بکشه همه رفتیم سرخونه زندگیمون که خدازمون گرفتش.همیشه میگیم کاش برای خودش خرج میکرد😞😞😞

اصلاااااا این کارو نکنی اصلا 

بعدش پشیمون میشی 

ببین طلا داره میره بالا جنگ بشه خونه نجومی میاد پایین اون طلاعه که میره بالا 

بعدشم نمیگن دستت درد نکنه و تموم 

بچه که نیستی حتی نباید بهش فکرم کنی!

خونه ارزون تر بخرن!!!