2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19542 بازدید | 398 پست
یه وعده ای دادم یه غلطی کردم گوهی خوردم هی درباره خونه شون نظر دادم هی گفتم فلان منطقه عالیه این چه ...

بزن زیر حرفات بگو منطقه فلان‌هم میتونی با پولت خونه بخری ها که نخوای رو طلای من حساب باز کنی تو شراکت تعارف نکن

من فهمیدم که نباید اینکارو کنم ولی مشکل اینجاست منی که وعده کمک دادم منی که وقتی گفتن همه چیمونو میف ...

به نظرم چون اون موقع چیزی بهشون نگفتی و اونا رو این حساب فروختن الان یکم نامردیه اگه وسط کار بگی نمیدم بازم من قضاوت نمیکنم 

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوست داری ضرر کنی و رابطه خواهر و برادری تون سر دنگ خونه تز بین بره به حرف برادرت گوش کن اگه نمی ...

هزاران هزااااار لایک 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

اسی بهترین جواب را این کاربر بهت داد. اگه الان نه بگی اونا بالاخره یه کاری می کنن و حل میشه و اگر هم از دستت ناراحت شدن، بعدها تموم میشه ولی اگه طلاهات رو بدی، هم مالت میره، هم احترامت و هم در آینده ای نه چندان دور رابطه تون به شدت پر از تنش و دلخوری میشه و حتی به قطع رابطه منتهی میشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

یه وعده ای دادم یه غلطی کردم گوهی خوردم هی درباره خونه شون نظر دادم هی گفتم فلان منطقه عالیه این چه ...

اسی من به شوهر خودم طلا دادم خونه خرید..به نام من نزد هیچ...میگه طلاهات را پول اون روز که دادی به من میدی یعنی حتی گرمش هم نمیده..میخاد دویست تومن بهم بده..درصورتی که طلای من الان بالای پانصد تومن میشه...تو ببین اگه داداشت مورد اطمینانت هست که بده اگه نه رک بگو خودم خونه جدا میخام بخرم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

خب دلم برای داداشم خیلی می‌سوزه اگه بهش پول ندم نمیتونه خونه بخره اگه هم بدم در واقع سود نمی‌کنم چه ...

دلت برای هیچ کس جز خودت نسوزه

اندازه پولش بخره ی خونه کوچیک تر تو ی محله پایین تر

شما هم برو با پولت خونه بخر برو زیر قرض وام تا کسی بهت نگه پول بده

البته بازم ببین داداشت چطور آدمیه بعضی داداشا واقعا گل هستند ارزش داره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید
خب دلم برای داداشم خیلی می‌سوزه اگه بهش پول ندم نمیتونه خونه بخره اگه هم بدم در واقع سود نمی‌کنم چه ...

من پول و طلا دادم به داداشم مثل چی پشیمونم نده به قیمت قهر دایمی هم که شده نده الان خودم نیازم مگه بهم پس میده 

لباس برای خودم نمیتونم بخرم ولی هر دفعه که خودشو و بچه هاشو میبینم یه لباس نو تنشونه 

دلت برای خودت بسوزه نه برای کسی دیگه 

آره آره من غلط کنم تقصیر خودمه اونا تقصیری ندارن

ینی تو از اول بهشون قول پولتو دادی و نگفتی ک نمیدم.بعد داداشت رو حساب پول تو برداشته همه چیو فروخته و پولاشو گذاشته روی هم ک خونه جدید بخره.چرا از اول نگفتی نمیدم.الا ک نامردیه 

نه عزیزم نه اجاره نه میتونم بگم چند سال گذشت بلند شین

طرف نمیاد خونه اش بخاطر شما بفروشه.یا خونه رو تخلیه کنه.‌ چند نفر دیدم که شراکتی خونه خریدن و بعدا دچار مشکل شدن. شما طلا رو نگه دار بعد چند وقت واسه خودت میتونی  خونه بخری . 

هزاران هزااااار لایک 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌اسی بهترین جواب را این کاربر بهت داد. اگه الان نه بگی اونا ...

آره باید با یه نه تمومش کنم 

البته نه یعنی ۲۰۰ میلیون بهت میدم 

چون ۲۰۰ رو از روز اول ازم قول گرفتن 

ولی کل طلاهامو نه نمیدم 

باید با یک نه قاطع تمومش کنم این بازی کثیفو

گاهی وقتا با سکوت حرفتو بزن

دلت نسوزه ، داداشت قبل اینکه همه چی رو میفروخت یه حساب کتاب میکرد متوجه میشد میتونه خونه بخره یا نه اونا همون از اول رو پول تو حساب باز کرده بودن ،

الان از دستت ناراحت بشن بهتره تا فردا پولت رو نیاز داشتی باز بگی دلم میسوزه یا روم نمیشه بگم خونه رو بفروشن چون آواره خیابونا میشن 

کاربری دست دو نفره

خب همین حرفارو پیام کن واسش که من اینهمه سال زحمت کشیدم از یه منبع موثق شنیدم که طلا تا ۱۵میخواد بره و میخوام طلامو داشته باشم.

دلم میخواد کمکتون کنم ولی حیفه این سود رو از دست بدم.

دیگه یکمم معذرت خواهی کن وتمام.

بفرست بره.شاید بفهمن بتونن چاره ای پیدا کنن.

چون من مجردم میگن میخوای چیکار و اینکه از اول رک و واضح نگفتم نمیدم هر بار اسم آوردن چیزی نگفتم همین ...

ممگ آدم مجرد قراره بمیره اتفاقا شما که بچه و شوهر نداری بیشتر باید به فکر پیری باشی که بتونی حداقل یه پرستاری برای زمان نیاز بگیری پول حقوقش رو داشته باشی تا آخر عمر که نمیتونی کار کنی