2777
2789

دانستن نکات حقوقی!!

کارفرمای  سابق بی شعور من حقوقم رو نداد منم گفتم  اداره کار شکایت می کنم شروع کرد به تهدید کردن یه بلایی سرت میارم به غلط کردن بیوفتی و زنیکه بی شعور 

منم گفتم همین پیامت تهدیده و زندان داره و شلاق

بچه ها هم بابت اطلاع داشتن از شکایت کردن ازش بابت قانون کار هم بابت تهدید هاش دیگه دهنش رو فعلا بسته 

کاش یه دوره حقوقی بسیار جذاب می ذاشتن برای همه خانوما که این همه مورد ظلم تو خانواده و محیط کار  وازدواج دچارش نشیم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینی ک گفتی درسته اما بنظرم پول چه زن چه مردو خیلی قدرتمند میکنه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

نداشتن بخل و حسد

با اینهمه کمالاتی که تو امضا نوشتین واقعا لذت بردم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

هیییییی کیه ک قانون و اجرا کنه ...برفرض هم ما بدونیم

بخاطر امثال شماست کسی حق و حقوش رو نمیدونهدحتی راجع به همون بله ایی که میگید هیچی نمیدونید سر عقد زحمت هم نمیکشید بفهمید

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

با اینهمه کمالاتی که تو امضا نوشتین واقعا لذت بردم

تاپیک زدم بابت حق و حقوق زن در ازدواج به لجن کشیدن... دخترای شرف ازدواج عنوانشه

بخاطر امثال شماست کسی حق و حقوش رو نمیدونهدحتی راجع به همون بله ایی که میگید هیچی نمیدونید سر عقد زح ...

شما ک میدونی به من بگو چقدر این قانون و مملکت سمت شما بوده ...چقدر پله ها رو بالا پایین کردی تا بتونی حق تو بگیری ..دوستم از یکی شکایت کرده بود فقط،وقتش رفت انقدر رفت اومد آخرم هیچی به هیچی ..

😂😂نخوندی انگار عنوانو

اونی که فهمش میرسید فهمید منظور رو حالا باشه برات باز میکنم ... زنی که بخل و حسد نداشته باشه حسرت منگوله و درمونده نمیمونه و خودش برای خودش دست استین بالا میزنع نه یه سیبیل کلفت 

شما ک میدونی به من بگو چقدر این قانون و مملکت سمت شما بوده ...چقدر پله ها رو بالا پایین کردی تا بتون ...

دوستت  از خودت مایه بزار خب. برادرم و پدرم وکیل هستن و همه چی مو به مو انجام میشخ بلد نیستی نگو زمین کجه