2777
2789
عنوان

دوستان باردار لطفاً بیاین

43 بازدید | 11 پست

بچها من چون خوابم نامنظم شده و خیلیم خواب آلو شدم و همینطور شیاف روزی سه تا میزنم که ایناهم میتونه از عوارضش باشه.

خلاصه من تقریبا تا ساعت ۱۰،۱۱،و گاهی ۱۲ خواب هستم صبحانه م رو ظهر میخورم و قرصام میخورم.

بنظرتون نی نی ضربه میبینه خدای نکرده که من دیر صبحانه میخورم چون تو خانه بهداشت بهم گفتن که قبل ساعت ۹ باید صبحونتو بخوری.

راستی زیادی دلم به غذاها نمیکشه بخصوص خودم درست کنم و نسبت به خونه خودم ویار دارم با تمام وسایل😕

الان چند روزیه خونه مادرشوهرم هستم.

الان توی هفته ۱۰ هستم 

نه مشکلی پیش نمیاد

الان ویار داری طبیعیه ماه ۴به بعد خوب میشی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
نه مشکلی پیش نمیادالان ویار داری طبیعیه ماه ۴به بعد خوب میشی

وای خدایا یعنی تا دو ماه دیگه باید همینطوری باشم.

دو سه کیلو وزن کم کردم.

از کی باید افزایش وزن داشته باشم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای خدایا یعنی تا دو ماه دیگه باید همینطوری باشم.دو سه کیلو وزن کم کردم.از کی باید افزایش وزن داشته ...

آره الان کم میکنی

۴ به بعد ک ویارت تموم شد اضافه میشی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
وای خدایا یعنی تا دو ماه دیگه باید همینطوری باشم.دو سه کیلو وزن کم کردم.از کی باید افزایش وزن داشته ...

الان خونه مادرشوهرم حالم بد نمیشه خیلییییییی کم 

اما خونه خودم دیگه نگو و نپرس

الان سختی داره واقعا سخته تحمل کنراستی شما شیاف چی مصرف می کنی ؟روزی اونم سه تا ؟

پروژسترون.

ای وی اف کردم.

شیافا بیشتر حالمو بد میکنن.

دیروز خودسر فقط دوتا زدم امروزم فقط دوتا میزنم.

واقعاً حالم بد میشه.

بنظرتون تا کی دکتر بهم میده همه میگن تا اخر بارداری 

واقعاً طاقت فرساست حداقل یدونه یا باز دوتا بود قابل تحمل تر بود.

برام دعا کنید خدا بهم صبر بده و برا بچم مشکلی پیش نیاد 

نه چیزی نمیشه اما اگه گرسنه میشی اونزمان باید غذاتو بخوری بعد بخابی استراحت مطلقی؟

نه قبلش استراحت داشتم بیشترم بخاطر همون بود فکر کنم بدعادت شدم همش خوابم.

الان مثل قبل نیستم کم کار میکنم و مواظبم 

پروژسترون.ای وی اف کردم.شیافا بیشتر حالمو بد میکنن.دیروز خودسر فقط دوتا زدم امروزم فقط دوتا میزنم.وا ...

منم هماتوم لخته خون دارم 

یعنی توی شکمم کنار جفت خون ریزی کرده

صبح و شب میزنم .

منم یادم می‌ره گاهی امروز نزاشتم

دکتر هم آمپول ضد سقط داده 

هم صبح و شب شیاف

معجزه شکر گزاری...

منم هماتوم لخته خون دارم یعنی توی شکمم کنار جفت خون ریزی کردهصبح و شب میزنم .منم یادم می‌ره گاهی امر ...

آخه منم قبل سنو قلب دوتا بود نمیدونم چرا کرده سه تا البته قبلش من فکر کردم لکه بینی دارم که اشتباه کرده بودم بنظرم همون شیاف بود من فکر کردم لکه هست.

ان شاء الله خوب میشی استراحت کن و منظم بزنشون ان شاء الله خوب ک شدی برات قطع میکنن.

من ان شاء الله از ۱۹ وقت دکتر دارم بهش میگم که اگه واقعاً مشکلی ندارم برام یا قطع کنه ک بعید میدونم قطع کنه.یا برام حداقل کمش کنه روزی دو تا یا یکی حداقل باشه بهتره.

چندتا هم قرص دارم که خیلی اذیتم میکنن.

خدا کنه این چند ماه اول بگذره تا یکم حالمون بهتر بشه.

راستی چند وقتته؟

آخه منم قبل سنو قلب دوتا بود نمیدونم چرا کرده سه تا البته قبلش من فکر کردم لکه بینی دارم که اشتباه ک ...

خدایا کی میشه که بدنیا بیاد و خیالم راحت بشه بغلش کنم ببوسمش،بوش کنم،خدایا شکرت برا این لحظه ها بحق این روزای عزیز این لحظه هارو برا همه منتظرا بخواه