2777
2789
عنوان

نقاط ریز سیاه روی بینی چین

896 بازدید | 69 پست

اینا چین ،بعضیا میگن جوش سرسیاه روی بينيه 

ولی مثل نقطه نقطه میمونن ، حالا کاری ندارم 

چی کار کنم محو شن ؟تروخدا هر راهی بلدین و نتیجه بخشه بگین   

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیسه بکش

کیه که بده رو پوست صورت کشیده شه 

ولی سفید آب با دستم میکشم نرفتن 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

جوش سر سیاه

جی کار کنم محو شن و از بین برن؟

باید تخلیه بشه . 

چسب بینی لانبنا خوبه .

حتما صورتت رو خوب پاک کن با میسلار و شوینده و تونر چون اینا اکثرا بخاطر خوب تمیز نشدن بوجود میان .

حتما خوب پوستت تمیز یشه و هفته ای ۲ بار هم لایه برداری کن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
بهترین کار استفاده از کیسه وروشور هست

تجربه داری ؟ آخه کیسه خوب نیست که 

بعد رو پوست نیستن ، زیر پوستن 

ماسک جوش سرسیا بگیر 

یا یک قاشق پودر ژلاتین و یک قاشق قهوه و چند قطره آب جوش مخلوط کن و هم بزن تا پودر ژلاتین حل بشه 

ی بافت تقریبا مث کرم داره 

بزن رو همون قسمت و چند دقیقه وایسا کامل خشک بشه 

بعد آروم بکنش