2777
2789
عنوان

امروز تولدمه ولی تنهاترین ادم دنیام

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 33 پست
نه هیچوقت نه کادو گرفتم نه جشن. هیچوقت نداشتم.. انگار یه آدم اشتباهی ام

چقدر عین منی باورت میشه هیچوقت تت‌ برام تولد نگرفتن هروز حتی یبار هم نگرفتن آرزوی ی کیک تولد ک اسمم روش باشه موند تو دلم تازه مامانم بهم میگفت تو عقده ای هستی عقده تولد داریا مه برای تولد ابجیم رفت یه کیک خیلی بزرگ خرید از عمد گذاشت جلو من میبینم جون میدونست همیشه آرزوی تولد تو دلمه اصلا نمیدونی منو نابود مرد رفتم تو اتاق بهانه نماز فقط بدجوز زیر جاد اشک می‌ریختم میدونست عمدی خودش اینکارو مرد وند چادر زد کنار شروع کرده فوحش دادن بهم ک تو عقده ای هستی حسودی تولد خواهرتون خراب مردی حالا خواهرم ازم 6سال بزرگتره برای اون بارها تولد گرفت برای داداشم ک اونم بزرگ تره تولد گرفتن ارها اما برای من نگرفتن حتی نذاشت بقیه و بابامم یرن همش بهم میگفت عقده ای هستی😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقدر عین منی باورت میشه هیچوقت تت‌ برام تولد نگرفتن هروز حتی یبار هم نگرفتن آرزوی ی کیک تولد ک اسمم ...

الهی بگردم کاش پیشم بودی برات تولد میگرفتم.. کاش پیشم بودی برات یه کیک خوشگل با تزیین قشنگ میخریدم و کلی بادکنک و کادو... بهت میگفتم شمع هاتو فوت کنی و آرزو کنی.. غصه نخور گلم. خودمون برا خودمون باید تولد بگیریم. باید خودمون هوای دل خودمونو داشته باشیم

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
الهی بگردم کاش پیشم بودی برات تولد میگرفتم.. کاش پیشم بودی برات یه کیک خوشگل با تزیین قشنگ میخریدم و ...

الهیی😭😭ممنونم ازت بخدا از صبح فقط خاطرات تلخ یادم میاد اما با خوندن حرفت چقدر دلم شاد شد واقعا ممنونم ازت مهربون هرچی میخوای بهش برسی❤️‍🔥❤️‍🔥❤️❤️❤️❤️😍😍😍❤️‍🩹❤️‍🩹